Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

UPDATE!!! Două persoane inconștiente, găsite într-o fosă septică; a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Intervenție salvare două persoane inconștiente rămase într-o fosă septică în com. Ploscuțeni. Intervine Secția de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

ISU Vrancea

 

Este vorba despre doi bărbați blocați în fosa septică. Unul dintre ei a fost scos deja, dar, din păcate, nu ar prezenta semne vitale. Echipajele de intervenție lucrează pentru scoaterea celui de-al doilea bărbat. La fața locului s-au deplasat de la Stația de Ambulanță Adjud două echipaje, unul pentru acordarea primului ajutor și un echipaj cu medic, urmând ca în scurt timp să sosească și un elicopter SMURD de la Galați.

Potrivit primelor informații, condițiile sunt dificile pentru scoaterea celui de-al doilea bărbat din fosă.

 

UPDATE!!!

Revenire intervenție Ploscuțeni: la fața locului se afla personalul SVSU care a acționat pentru scoaterea victimelor din fosă. Au scos două victime de sex bărbătesc de 16 ani și 55 de ani. Victima de 16 ani și-a revenit după ce a fost scos din fosă, cea de-a doua victimă de 55 de ani se afla în stop cardio respirator și i se efectuează manevre de resuscitare de echipajul SAJ.

ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?