Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Lansarea proiectului „Dezvoltarea S.C. LUROPAD CONSTRUCT S.R.L. prin achiziția de noi echipamente performante”

Anunţ de presă

Data 24 Iulie 2018

Lansarea proiectului „Dezvoltarea S.C. LUROPAD CONSTRUCT S.R.L. prin achiziția de noi echipamente performante”

SC LUROPAD CONSTRUCT SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea S.C. LUROPAD CONSTRUCT S.R.L. prin achiziția de noi echipamente performante”, cod SMIS 112576, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.331.552,88 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 854.681,60 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a firmei S.C. LUROPAD CONSTRUCT S.R.L. prin diversificarea activității firmei concomitent cu introducerea unui nou flux tehnologic. Creșterea productivității societății se va asigura prin dezvoltarea pe verticală a activității, respectiv eficientizarea activității firmei prin oferirea unor servicii impecabile şi ireproşabile. Datorită investiției ce se dorește a se obține, vor fi oferite servicii calitative, la timpi de execuție mult mai reduși și la un preț accesibil tuturor clienților, în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Proiectul de față reprezintă o investiție de resurse umane și financiare, pe o perioadă determinată, menită să raspundă unei nevoi reale și să conducă la realizarea obiectivului general propus.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Prin prezentul proiect de investiții, societatea are în vedere dezvoltarea unei noi activități în cadrul firmei S.C. LUROPAD CONSTRUCT S.R.L., respectiv „Lucrări de pregătire a terenului”, cod CAEN 4312. De asemenea, societatea dorește să realizeze investiții necesare dezvoltării firmei, prin oferirea de servicii calitative. Absorbția de forță de muncă de pe plan local prin crearea a 5 noi locuri de muncă la nivelul firmei S.C. LUROPAD CONSTRUCT S.R.L. din care cel puțin o persoană din categoriile defavorizate. Menținerea numărului mediu de salariați înregistrat la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului, pentru o perioadă de 3 ani de la data finalizării acestuia.

2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț inițial, privind semnarea contractului de finanțare și a unui anunț final, privind diseminarea rezultatelor proiectului și întocmirea de materiale publicitare.

Durata de implementare a proiectului este de 39 luni, respectiv între data 01.02.2017 şi data 30.04.2020.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Nume persoană de contact: CRISTEA Adriana, Funcţie: Administrator, Telefon: 0237.225.056 , e-mail: luropadconstruct@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?