Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Bărbatul care a întreținut relații sexuale orale cu nepoata rămâne în arest


Magistrații de la Tribunalul Vrancea au respins, vineri, contestația formulată de bărbatul arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale orale cu nepoata sa. Decizia este definitivă. „Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondată contestația declarată de contestatorul-inculpat B(…) M(…) pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor (…) împotriva Încheierii pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Panciu la data de 12.07.2018. (…) obligă pe contestator sa plătească statului suma de 150 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. (…) Definitivă. (…) 13.07.2018”, este decizia instanței.
Reamintim că un bărbat din comuna Å¢ifești a fost arestat, joi, de polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Panciu, el fiind bănuit că a întreținut relații sexuale cu nepoata sa, minoră. Potrivit unor surse oficiale din rândul anchetatorilor, inițial s-ar fi reclamat un viol, după care, în urma cercetărilor, s-a stabilit că ar fi vorba de infracțiunea de act sexual cu un minor. Aceleași surse ne-au spus că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale orale cu nepoata sa minoră.
Din anchetă a rezultat că totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, în timp ce inculpatul și nepoata sa minoră se aflau în livada unei persoane din localitate. Anchetatorii au stabilit că cei doi au întreținut relații sexuale orale și că nu ar fi fost vorba de constrângere, motiv pentru care fapta nu a fost încadrată la viol. „S-a reținut infracțiunea de act sexual cu un minor, în urma anchetei stabilindu-se că fapta a fost comisă în după amiaza zilei de 7 iulie a.c. La audieri, bărbatul a recunoscut și a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă„, ne-a declarat procurorul Paul Mihăilă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, procurorul de caz.
    Potrivit unor surse oficiale, bărbatul nu este la prima abatere. În urmă cu mai mulți ani, el ar fi agresat sexual o fetiță de 6 ani, din aceeași localitate, motiv pentru care a primit o pedeapsă de peste 10 ani de închisoare, pentru viol. Conform informațiilor de pe portalul instanțelor vrâncene, bărbatul a fost liberat condiționat în vara anului 2016. „Admite ca intemeiată propunerea de liberare condiționată, formulată de către Penitenciarul Focșani privind pe condamnatul B(…) M(…), in prezent deținut in Penitenciarul Focsani. Dispune liberarea condiționată a condamnatului din executarea restului din pedeapsa de 12 ani închisoare aplicată prin sentința penală a Tribunalului Vrancea. (…) atrage atenția condamnatului asupra consecințelor nerespectării condițiilor liberării condiționate, pentru pedeapsa rămasă neexecutată (…)”, se arată într-o decizie a Judecătoriei Focșani din 24 iunie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?