Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Arest menținut pentru tatăl care și-ar fi violat și agresat sexual fiii


Procurorii l-au trimis în judecată pe tatăl care și-ar fi violat doi dintre fii, iar pe al treilea l-ar fi agresat sexual. Magistrații de la Judecătoria Focșani au luat în discuție, cu această ocazie, măsura arestării preventive, pe care au menținut-o. „(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului J(…) F(…), trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de viol (…) (4 acte materiale persoană vătămată J(…) I(…)), viol (…) (3 acte materiale persoană vătămată J(…) G(…) A(…)) și agresiune sexuală (…) (1 faptă persoană J(…) A(…) S(…), (…) menține măsura arestării preventive a inculpatului J(…) F(…)dispusă prin Încheierea din data de 18.04.2018, pronunțată de Judecătoria Focșani (…), până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) împotriva prezentei Încheieri se poate formula contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată in ședința publică, astăzi, 11.07.2018”, este decizia luată de magstrații de la Judecătoria Focșani.
Reamintim că bărbatul a fost arestat preventiv sub acuzația de viol, șapte acte materiale, și agresiune sexuală, un act material. Victime au fost chiar copiii lui, toți băieți. Cu doi dintre ei ar fi întreținut raporturi sexuale, iar pe un altul l-ar fi agresat sexual.
Anchetatorii au stabilit că bărbatul a lucrat mai mulți ani peste hotare, iar la începutul anului trecut a revenit în țară și nu a mai plecat. De atunci ar fi început chinurile pentru cei trei băieți ai săi, pe care ar fi început să-i batjocorească în fel și chip, de fiecare dată când prindea ocazia. Cu unul dintre copii, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale de patru ori, iar cu un altul de trei ori. Din verificări a reieșit că bărbatul își batjocorea copiii atunci când rămânea singur cu aceștia, fie în casă, fie mergea după ei la toaletă sau în altă parte.
Potrivit surselor noastre, de fiecare dată i-ar fi amenințat pentru a-și putea satisface poftele bolnave, determinându-i astfel să facă tot ce-și imagina mintea sa bolnavă. De asemenea, i-ar fi amenințat să nu spună nimănui despre cele petrecute. A reușit să-i facă să tacă pentru o vreme, timp în care băieții au fost nevoiți să îndure lucruri greu de imaginat. Același surse ne-au spus că pe unul dintre copiii săi, bărbatul l-ar fi obligat să vizioneze împreună cu el filme porno!
Imediat ce au aflat de grozăvia bărbatului, politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nănești au început o anchetă în acest dosar, în care poveștile relatate sunt înfiorătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?