Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Jared Leto va interpreta rolul principal în „Morbius”, un spin-off în universul lui Spider-Man


Jared Leto, interpretul personajului Joker în filmul „Suicide Squad” a cărui acțiune se petrece în universul DC Comics, va intra și în galeria supereroilor Marvel cu rolul principal în filmul „Morbius, vampirul viu”, un spin-off produs de Sony a cărui acțiune se va petrece în universul personajului Spider-Man, informează miercuri publicația The Hollywood Reporter. Actorul laureat al premiului Oscar a semnat contractul pentru a prelua rolul lui Morbius, într-un film ce va fi regizat de Daniel Espinosa („Safe House”, „Life”) după un scenariu realizat de Burk Sharpless și Matt Sazama.
Acest film îl va aduce în lumina reflectoarelor pe antieroul Morbius, vampirul viu. Morbius este Dr. Michael Morbius, un om de știință care suferă de o boală de sânge rară, iar încercările sale de a se vindeca au rezultate dezastruoase. În loc să se vindece, Dr. Morbius contactează o formă de vampirism, fără a fi mort-viu. El dobândește setea de sânge specifică vampirilor, caninii supradezvoltați și puterea supraomenească a acestora și ajunge să-l înfrunte pe Spider-Man. În timp însă, personajul negativ Morbius se schimbă și trece de partea binelui.
Morbius a fost creat de scriitorul Roy Thomas și de artistul grafic Gil Kane și a apărut pentru prima oară în revista de benzi desenate din 1971 „Amazing Spider-Man No. 101”, prima revistă la al cărei fir narativ nu a mai contribuit „părintele” lui Spider-Man, Stan Lee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?