Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Catherine Zeta-Jones: Nu îmi voi cere scuze pentru banii mei, celebritatea și aspectul meu fizic


    Actrița galeză Catherine Zeta-Jones a acordat recent un interviu în care a spus că nu își va cere scuze pentru banii și celebritatea sa, nici pentru aspectul ei fizic, informează PA. Artista în vârstă de 48 de ani s-a născut într-o familie de muncitori din orașul Swansea din Å¢ara Galilor, dar, grație unei cariere de succes pe marele ecran, a reușit să strângă o avere de mai multe milioane de dolari, s-a căsătorit cu un star de prim rang de la Hollywood și a câștigat un premiu Oscar. Într-un interviu acordat cotidianului britanic Daily Mirror, Catherine Zeta-Jones a vorbit despre viața fericită pe care o duce alături de soțul ei, actorul Michael Douglas, și a spus că este prea ocupată să se concentreze pe activitatea ei profesională decât să își ceară scuze pentru succesul ei. „Un lucru care nu mă caracterizează este falsa smerenie. M-am săturat să fiu umilă. Chiar m-am săturat de fraze precum acestea: ‘Îmi pare atât de rău că sunt bogată, îmi pare atât de rău că m-am căsătorit cu un star de cinema, îmi pare atât de rău că nu arăt chiar rău’. Nu mai am astfel de păreri de rău. Ajunge. Tot ce contează pentru mine acum este munca mea”, a spus vedeta galeză. „Este ceea ce iubesc, iar restul vieții mele este o adevărată bucurie, pentru că am doi copii frumoși și sănătoși, un soț fericit. Totul e bine și nu mă voi simți umilă din această cauză”, a adăugat ea.
    Catherine Zeta-Jones s-a căsătorit cu Michael Douglas, în vârstă de 73 de ani, în anul 2000. Cei doi actori au împreună doi copii – Dylan, în vârstă de 17 ani, și Carys, în vârstă de 15 ani.

Actrița galeză a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Mariette într-o producție a postului ITV, „The Darling Buds Of May” în 1991, la vârsta de 22 de ani. Acel succes i-a adus apoi roluri principale în filme precum „The Mask Of Zorro” și „Entrapment”. În 2003, Catherine Zeta-Jones a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar grație interpretării personajului Velma în musicalul „Chicago”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?