Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! Tânăr de 20 de ani reținut după ce a intrat peste un bătrân în casă, l-a agresat și i-a furat bani


 Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Mărășești, va fi prezentat astăzi în fața procurorilor, care vor decide dacă îl prezintă instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul a fost reținut ieri de oamenii legii pentru 24 de ore. 
 Potrivit informațiilor, în data de 7 iunie, el ar fi pătruns prin efracție în gospodăria unui bătrân, din aceeași localitate, de unde ar fi sustras o anumită sumă de bani.
 Potrivit unor surse, bătrânul l-ar fi surprins în fapt pe infractor, iar între el și tânăr ar fi avut loc o agresiune fizică, în urma căreia bătrânul ar fi suferit leziuni la nivelul unei mâini. Tânărul este acuzat de tâlhărie. 
UPDATE!!! 
Luni, 11 iunie a.c.,  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au reținut un bărbat (…) bănuit de comiterea unei tâlhării.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 7 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras suma de 1500 lei unui bărbat, de 91 de ani.
Persoana vătămată ar fi încercat să-l rețină, iar acesta, pentru a-și asigura scăparea,  ar fi exercitat asupra sa acte de violență, în urma cărora bărbatul de 91 de ani a suferit leziuni la nivelul unui deget.
Față de cel în cauză a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  din cadrul I.P.J. Vrancea.
În cursul zilei de astăzi, urmează ca bănuitul să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, în vederea luării măsurilor legale.
Biroul de presă al IPJ vrancea, 12 iunie 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?