Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Material lemnos confiscat de polițiști


La data de 5 iunie a.c., ora 00.25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat pe strada Cuza Vodă o autoutilitară condusă de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Nereju, care transporta cherestea. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că materialul lemnos înscris în documentele de transport nu corespunde din punct de vedere cantitativ.
Față de cel în cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă conform Legii 171/2010, fiind confiscată cantitatea de 1,400 mc cherestea. 

În cursul aceleiași zile, la ora 2.10, polițiștii au depistat pe strada 1 Decembrie 1918 o autoutilitară condusă de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Mera, care transporta cantitatea de 5mc lemn de foc fag. În urma verificărilor efectuate a rezultat că cel în cauză efectua al doilea transport cu același aviz de însoțire.
Conducătorul auto a fost sancționat conform Legii 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de 5 mc lemn foc fag  transportată în plus.

Conducea un moped neînmatriculat fără a poseda permis de conducere

La data de 5 iunie a.c., ora 13.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Garoafa au depistat în localitatea Doaga, pe DJ 204 E, un bărbat, de 25 de ani, din orașul Mărășești, în timp ce conducea un moped fără număr de înmatriculare sau înregistrare. Totodată, s-a stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat. 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 6 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?