Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Locuri de muncă pentru șomeri: responsabil mediu în Vrancea, muncitori în producția de hrană de câini și pisici în Olanda


Vrâncenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 275 de oferte pe raza județului Vrancea, locurile de muncă fiind declarate vacante la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea. Cele mai multe dintre acestea sunt pentru muncitori necalificați (34). De asemenea, sunt 26 de oferte pentru operatori confecționeri industriali, 22 pentru zidari, 20 pentru lucrători comerciali, 14 pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor și câte 10 locuri pentru fierari betoniști și dulgheri.
Alte oferte sunt pentru agenți vânzări, ajutor bucătar, barman, brutari, casieri, circularist tăiat lemne, contabili, electricieni, faianțari, gateriști, gestionari, instalatori, manipulanți mărfuri, mecanici utilaje, operatori mașini unelte comandă numerică, operator retele telecomunicații, prelucrători prin așchiere, rectificatori universali, șoferi sau tâmplari. De asemenea, este un post vacant pentru un responsabil mediu.
În Comunitatea Economică Europeană sunt vacante 1.019 locuri de muncă. Belgia angajează câte un inginer proiectant CAD, electrician întreținere și lucrător agricol. Multe locuri de muncă vacante sunt în Germania, care are nevoie de câte 50 de sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni, 5 ospătari pentru banchete, 10 bucătari, 8 demi-chef de rang, 29 de șoferi de camion pe distanțe scurte, 10 manipulați mărfuri, 2 tehnicieni service.
În Austria se pot angaja câte 100 de chelneri, bucătari și cameriste, dar și 5 hair stylist. În Malta este nevoie de 5 operatori matrițe plastic și 10 operatori mașini/ producție, iar în Estonia de 5 lucrători în construcții/ constructor. În Luxemburg sunt oferte pentru 10 seniori tehnicieni CHROME, iar în Polonia pentru 10 zidari, 5 muncitori în construcții, 20 sudori MAG, 1 parchetar și 2 ajutor de parchetar, 10 dulgheri de cofrare. În Cehia sunt câte 15 oferte pentru forjori și operatori CNC.
Multe locuri de muncă vacate sunt și în Olanda. Astfel, sunt oferte pentru 10 culegători de floarea soarelui, câte 50 de operatori la mașini pentru bulbi de flori și sortare și împachetare bulbi de flori, 5 culegători de afine, 20 operatori mașini, câte 25 oferte pentru procesori bulbi de lalele, creatori buchete de flori și muncitori în grădinărit, 5 ingineri, 30 de muncitori în producția de hrană de câini și pisici, 10 lăcătuși confecții metalice și câte 5 ingineri mecanici și sudori.
În Norvegia sunt vacante câte un post pentru consultant în microbiologie medicală și consultant în imunologie și medicină de transfuzie, câte 5 măcelari/ tranșatori porci, vite sau miei și mecanici, 3 operatori CNC și 10 instalatori. În Ugaria sunt locuri de muncă vacante pentru mecanici auto și tinichigii carosier, câte 5 locuri, și câte un post pentru grafician calculator, magazioner, funcționar administrativ și mașinist. În Slovenia este vacant un post pentru inginer mecanic/ energetician, iar în Spania un post pentru supervizor ferma porci, 4 muncitori ferma de porci și 3 tehncieni.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și Comunitatea Economică Europeană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?