Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Atletism – Vrâncenii, patru titluri de campioni naționali școlari!


    Campionatul Național Școlar și Concursul Național de primăvară, juniori 1 care a avut loc la București, sâmbătă, 26 mai și duminică, 27 mai, a adus noi rezultate de prestigiu pentru atleții vrânceni!
    Sportivii de la CSS Focșani – secțiile de la Adjud și de la Focșani și LPS Focșani s-au întors acasă cu patru titluri de campioni naționali școlari, care au însemnat tot atâtea clasări pe primele locuri în Concursul național de primăvară.         Georgiana Zglimbea, de la secția Adjud a CSS Focșani, CS Roman, a câștigat proba de aruncarea suliței și s-a clasat a doua la aruncarea greutății. Georgiana, care a reușit în ambele probe să obțină recorduri personale, este antrenată de profesorul Nelu Ciortan, ca și colegul ei, Marius Ionuț Stoica, primul clasat la suliță. Campioană națională școlară a devenit și ștafeta de 4×100 metri a LPS Focșani C, în alcătuirea Cătălina Olaru, Andreea Tănase, Karina Anamaria Toader, Corina Ilinoiu, ca și ștafeta de 4×400 metri a LPS Focșani care a alergat în formula Ioana Parascheva Bran, Andreea Tănase, Cătălina Olaru, Corina Ilinoiu.
    Pe locurile II, cu adjudecarea titlurilor de vicecampioni naționali școlari au încheiat concursul Alexandru Batog, de la LPS Focșani – CSU Reșița, la 10 km. marș și ștafeta de 4×400 metri băieți a LPS Focșani A în componența Bogdan Guțu, Nicolae Emilian Melinteanu, Nicu Vasile Păsăroiu, Mihai Răzvan Vasiliu.
         Pe locul III s-a clasat la 400 metri Mihai Răzvan Vasiliu, de la LPS Focșani – CSM Focșani 2007 iar pe locurile IV, la 100 metri Corina Ilinoiu, de la LPS Focșani-CSM Focșani 2007 și la greutate, Andreea Rotaru, de la LPS Focșani.
Atleții vrânceni sunt pregătiți de profesorii antrenori Marius Batog, Gabriel Alexandrescu, Nelu Ciortan, Sorin Crăciun, Camelia Petrea, Fănel Iliescu, Antonel Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?