Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal juniori – S-au conturat loturile echipelor U 17 și U 19 ale CSM Focșani 2007!


    Selecția făcută de alcătuirea echipelor de fotbal juniori republicani – U 17 și U 19 ale CSM Focșani 2007 pentru înscrierea în Campionatele Naționale a fost cu folos. Pe 23 mai, la stadionul din Golești, jucătorii U 17 selecționați de antrenorii Marian Brutaru, Mircea Lazăr, Nicolae Petrea și Elvis Ilaș pentru CSM Focșani 2007 au întâlnit într-o nouă testare candidații admiși la clasa de fotbal a LPS Focșani la examenul din acest an. A fost o evaluare edificatoare pentru cei patru antrenori ai CSM Focșani 2007 ca și pentru profesorul Alin Samoilă-Sava de la LPS Focșani, antrenorul formației U 17 a Liceului.
    Despre jucătorii care au fost la ultimele trialuri, antrenorul Marian Brutaru mi-a spus că aceștia au calități, au posibilități de creștere, și că se pot angrena într-o echipă competitivă. „Aș dori să le transmit acestor jucători, ca și colegilor lor de la U 19 și celor ce vor opta ulterior pentru CSM Focșani 2007, că au câteva avantaje față de jucătorii care se pregătesc în altă parte. Primul – și cel mai important dintre aceste este că vor fi pregătiți în același sistem de joc de la echipa de seniori, ceea ce va face foarte ușoară integrarea lor în mecanismul formației mari. Și că, în mod evident, vor reprezenta primele opțiuni pentru completarea lotului acesteia. Va fi o relație strânsă între echipa de seniori și cea de juniori, astfel încât să fie atins scorul urmărit prin formarea grupărilor de juniori care să fie înscrise în campionatele naționale – promovarea tinerilor jucători vrânceni la echipa reprezentativă a Vrancei, CSM Focșani 2007. Și valorificarea bogatului rezervor de talente al județului, cărora să li se ofere o perspectivă pentru perioada de după juniorat, aici, la ei acasă”.
    Pentru o ultimă verificare – care va fi și un foarte util antrenament al jucătorilor U 19 ai CSM Focșani 2007 – născuți în anii 2000-2001- eventual în perioada 3-6 iunie, va avea loc un joc în compania echipei U 19 a LPS Focșani. O discuție de principiu a fost făcută în acest sens de reprezentanții celor două grupări. 
Loturile celor două formații de juniori ale CSM Focșani 2007 sunt conturate. Eventuale corecturi de lot, în special prin veniri – pentru că selecția este continuă, practic – vor fi făcute în perioada următoare, astfel în momentul înscrierii în campionate antrenorii să știe pe cine contează și cum își fac strategiile pentru pregătire.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?