Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea

 

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. Concursul a avut loc ieri, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române și a presupus susținerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. El va fi numit oficial în funcție după ce ministrul Administrației și Internelor va emite un ordin în acest sens.
Până pe 10 mai, IPJ Vrancea a fost condus de comisarul șef Remus Nica prin împuternicire. Acesta a fost împuternicit la comanda instituției în luna mai a anului trecut, iar în luna noiembrie a aceluiași an împuternicirea i-a fost prelungită cu încă 6 luni.
Noul inspector-șef al IPJ Vrancea, comisarul-șef Remus Nica, a ocupat în perioada 1 aprilie 2005 – 1 mai 2015 funcția de Ofițer în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în perioada 1 mai 2015 – 1 aprilie 2016 a deținut funcția de șef Birou Investigații Complexe SICE, iar în perioada 1 aprilie 2016 – 30 martie 2017 a fost împuternicit șef la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.
Comisarul-șef Remus Nica va fi ajutat în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu de comisar șef Daniel Tulbure, prim-adjunct, care anterior a condus Serviciul Management Resurse Umane, și de comisar șef Vasile Marin, adjunct, care anterior a condus Serviciul de Ordine Publică din cadrul IPJ Vrancea. Funcțiile de adjuncți la IPJ Vrancea nu au fost scoase la concurs, până în prezent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?