Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Minifotbal, Liga AutoVip – ACS Mausoleul Mărășești, campioană în premieră!


    ACS Mausoleul Mărășești și-a valorificat una dintre cele două șanse de a câștiga titlul și a devenit în premieră campioana Ligii de minifotbal AutoVip. Talentații fotbaliști ai Mărășeștiului, manageriați de Romeo Drăgan, care au evoluat pe două fronturi în acest an – minifotbal și fotbal, ambele bine acoperite, au obținut performanța mai bună la fotbalul mic! În play-off, mărășeștenii au câștigat șapte jocuri din cele zece disputate, au lăsat la un moment dat impresia că au obosit, însă în meciul decisiv pentru titlu au fost în bună formă de concurs și au dispus cu 3-2 de Flux AS. A fost un meci ca o finală, pentru că dacă Flux-ul ar fi câștigat ar fi devenit campioană!
    Jucătorii care au adus primul titlu de campioni județeni la minifotbal pentru Mărășești sunt Daniel Toader, Ionuț Amariei, Remus Mitală, Dănuț Docan, Bogdan Grigorică, Dragoș Lăbunț, Georgian Dima, Adrian Tontu, Cosmin Pădure și Alexandru Răduc, împreună cu delegații Romeo Drăgan și Ionuț Popa. ACS Mausoleul a dat și jucătorul campionatului – Bogdan Grigorică! 
Echipa din Mărășești se află la capătul celei de-a patra perticipări consecutive în Liga AutoVip.    
    Vicecampioană este Flux AS, manageriată de Florin Bucovineanu și pregătită de Claudiu Manta. Flux a urcat în ierarhia Ligii AutoVip, după ce anul trecut câștigase Cupa României Grafit Décor și Supercupa. Aurelian Ionel de la Flux a fost desemnat cel mai bun portar al competiției. 

    Medaliata cu bronz a Ligii AutoVip este nou venita în campionat, AS Tomiță Lazăr care a conformat startul foarte bun în competiția județeană de minifotbal. Locul al treilea le asigură participarea în turneul final al Cupei României, de la Sibiu.

    Rezultatele si marcatorii ultimei etape:
Viitorul Cîmpineanca – AS United 5-0 (2-0). Au marcat Florin Ciubotaru, Florentin Mănăilă, Răzvan Crăciun, Iulian Boris Niță, Florin Stanciu.
AS Tomiță Lazăr – Green Garden Odobești 4-0 (2-0). Au marcat Dănuț Lechea – 2, Daniel Maican, Bogdan Atanasiu.
ACS Mausoleul Mărășești – Flux AS Focșani 3-2 (2-1). Au marcat Bogdan Grigorică, Georgian Dima, Remus Mitală, respectiv Marian Covaci, Sorin Mîndrescu.
    Clasament final: 1. ACS Mausoleul Mărășești – 34 puncte; 2. Flux – 29 puncte; 3. AS Tomiță Lazăr – 28 puncte; 4. Viitorul Cîmpineanca – 27 puncte; 5. United Focșani – 22 puncte; 6. Green Garden Odobești – 18 puncte.
Duminică 27 mai, se vor disputa sferturile de finală ale Cupei Romîniei „Grafit Décor”: ACS Mausoleul Mărășești – Green Garden Odobești; AS Tomiță Lazăr – Atletico Textila; Flux AS Focșani – Progresul; Viitorul Cîmpineanca – United Focșani. Finala Cupei este programată pentru duminică, 3 iunie.
    Cristian Vasile, organizatorul Ligii AutoVip, de la care am primit textul folosit ca suport pentru editarea acestui articol a transmis următorul mesaj la final se sezon: ”Mulțumim tuturor echipelor care au participat în acest sezon de minifotbal. Mulțumim partenerilor oficiali din Ligă – Autovip Focșani și Decathlon, partener tehnic, și le dorim mult succes echipelor care vor reprezenta campionatul local și județul Vrancea la turneele naționale din această stagiune. Ne vom apăra – cu primele două clasate – la Bistrița performanta de excepție realizată de Sanorom Bolotești sezonul trecut – titlul de campioană Regională și obținerea dreptului de a participa într-o competiție europeană, EMF Champions League din Slovenia! Mulțumim partenerilor media care au susținut o competiție de amatori în spriritul prieteniei și al respectului. Noi suntem suporterii echipelor de minifotbal și susținem fenomenul minifotbal doar prin pasiunea noastră și a celor care practică acest sport. Vă mulțumim, tuturor!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?