Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Fotbal: Final de sezon pe Milcovul, cu victorie! CSM Focșani 2007 – Olimpic Cetate Rîșnov 1-0 (0-0)


Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru (46 Dediu), Panaite, Beșa, Mihai – Budeanu (64 Remus Popa), Salaoru, Negoescu (46 Lupu), Manu – Predoiu, Pasăre (79 Pădineanu).
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma.
Olimpic Cetate Rîșnov: Mihok – Neculăescu, Dobre, Marin, Bogyor – Leonte, Minciună, Drugă, Staicu – Boția, Mariean. Rezerve: Băncilă, Roiu, Portic, Fînariu, Stăncuțu, Kalanyos, Vasiloi.
Antrenori, Daniel Bona și Vasile Tatarciuc.

Sâmbătă, 12 mai, stadionul Milcovul, teren foarte bun, vreme care a invitat echipele la fotbal de calitate. CSM Focșani 2007, în primul său an de Ligă a III-a, a început campionatul pe teren propriu cu un egal cu formația care va promova, Aerostar Bacău, și a încheiat evoluțiile pe Milcovul cu o victorie care a urcat-o – temporar, este adevărat, pe locul al șaselea al clasamentului. Dacă nu ar fi risipit o mulțime de puncte cu formații mult sub valoarea Aerostar și Olimpic Cetate Rîșnov – învinsa de sâmbătă, locurile 5-6 i-ar fi stat la îndemână și pentru clasamentul de după ultima etapă. Focșănenii mai au de jucat o partidă, sâmbăta viitoare, în deplasare, la Sporting Liești și ar mai putea adăuga trei puncte celor 40 pe care le au, însă vor încheia campionatul ceva mai jos decât locul 6 din acest moment.
Partida a început cu atacuri în serie ale focșănenilor la poarta Rîșnovului, în care experimentatul Mihok s-a dovedit foarte inspirat. În minutul 8, Pasăre a sprintat pe stânga, și-a depășit adversarul, a intrat spre careu pe lângă linia de fund a terenului, dar a centrat prea scurt și apărarea oaspeților a respins. Jocul pe benzi al focșănenilor a lăsat de multe ori fără replică apărarea oaspeților și, în minutul 14, Mihai venit din stânga spre centru a șutat la vinclul de unde Mihok a respins în corner, așa cum avea să o facă și la mingea șutată din dreapta de Budeanu. În minutul 26, Pasăre a fost lansat în zonă centrală, a pătruns în careu unde un apărător advers l-a ajuns și deposedat de minge, care a ajuns în corner. După lovitura de colț, Beșa a deviat cu exteriorul din patru metri, dar Mihok a reținut! În minutul 31, Predoiu l-a lansat în zona centrală pe Manu al cărui șut a trimis mingea foarte aproape de vinclul porții adverse. În minutul 43, o fază prelungită în careul Cetății i-a avut la șut pe Predoiu și Pasăre, dar mingea parcă nu a vrut să intre în poarta adversarilor, pentru ca în minutul 44, șutul puternic, pe jos, al lui Negoescu să fie respins greu de Mihok.
Repriza a doua a fost mult mai echilibrată ca posesie a mingii și mai săracă în situații de gol cu adevărat periculoase. În minutul 73, după o fază prelungită în jumătatea oaspeților, Lupu i-a trimis mingea lui Pasăre, acesta a săltat-o pentru Remus Popa, care a reușit cu stângul un lob de toată frumusețea peste Mihoc, ieșit puțin din poartă și a făcut un 1-0 mai mult decât meritat! Au urmat minute în care oaspeții au mutat jocul în jumătatea CSM Focșani 2007 și, în mintul 83, Leonte a reluat cu capul razant cu transversala porții lui Lazăr, sâmbătă, în foarte bună formă.
În faza imediat următoare, râșnovenii au avut mingea la șut în mijlocul careului focșănean, dar apărarea supraaglomerată a gazdelor a respins mingea, care a ajuns la Predoiu, care l-a lansat pe Remus Popa, iar marcatorul golului focșănenilor a sprintat cu Stăncuțu în spate, l-a driblat pe Mihoc, a trimis spre poarta goală, însă fundașul care îl talonase a ajuns și a respins în corner. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic semnificativ și CSM Focșani 2007 a încheiat cu victorie partida cu o formație solidă, care a jucat fotbal pe Milcovul!        
        
În etapa următoare, sâmbătă, 19 mai, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la Sporting Liești.
Rezultatele și marcatorii etapei:
CSM Pașcani – KSE Tîrgu Secuiesc 1-6 (1-2). Au marcat Pătrașcu – minutul 28, respectiv Rancz – minutul 12, Bagoly – minutele 20 și 69, Åžtefănescu – minutele  70, 75 și 78.
AFC Odorheiu Secuiesc – Sporting Liești 2-1 (1-0). Au marcat Gyorgydeak  – minutul 4, Modra – minutul 82, respectiv Zaharia – minutul 88.
Sănătatea Darabani – CSM Roman 3-5 (3-2). Au marcat Grumezescu – minutele 4 și 16, Nicorici – minutul 34, respectiv  Netbai – minutele 6 și 75, Crăciun – minutele 33 și 88, Marian – minutul 67.
Bucovina Rădăuți – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 0-1 (0-0). A marcat Vitu – minutul 90, autogol.
CSM Focșani – Olimpic Cetate Râșnov 1-0 (0-0). A marcat Remus Popa – minutul 73.
AFC Hărman – Aerostar Bacău 3-4 (2-3). Au marcat Mitrică – minutul 4, Buga – minutele 35 și 74, respectiv Masella – minutul 17, Vraciu – minutul 43, Hurdubei – minutul 44, Roșca – minutul 74.
Suporter Club Oțelul Galați a stat.    

Clasament: 1. Aerostar Bacău – 64 puncte; 2. Csikszereda Miercurea Ciuc – 60 puncte; 3. Suporter Club Galați – 59 puncte; 4. Bucovina Rădăuți – 43 puncte; 5. Olimpic Cetate Rîșnov – 42 puncte; 6. CSM Focșani 2007 – 41 puncte; 7. AFC Hărman – 40 puncte; 8. CSM Roman – 40 puncte; 9. Sporting Liești – 40 puncte; 10. KSE Tîrgu Secuiesc – 36 puncte; 11. AFC Odorheiu Secuiesc – 32 puncte; 12. Sănătatea Darabani – 29 puncte; 13. CSM Pașcani – 20 puncte.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?