Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

GALERIE FOTO: Concursul ”High school musical” a fost câștigat de Colegiul Economic


    Concursul „High school musical”, care a avut loc vineri la Sala Balada, a fost câștigat de echipa Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani. La mică distanță de cei de la Colegiul Economic s-au clasat elevii Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”, iar pe locul III au fost băieții de la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia”. Cele trei echipe concurente au avut de  răspuns la un set de întrebări pe baza filmului „High school musical”, probă trecută cu succes de toți concurenții. Cea de a doua probă din cadrul concursului a constat în interpretarea unei scene din film.  Elevii de la Economic au reprodus un moment de dans pe plajă, cei de la Edmond Nicolau un moment de la absolvire, iar elevii de la Auto a jucat baseball. Proba a III-a a constat într-un set de cunoștințe muzicale fiindcă elevii au avut de continuat versul unor piese cunoscute din repertoriul românesc. Proba a patra a fost una de creație, în care concurenții au avut de improvizat o secvență din genuri date de public.
    De departe, cel mai bun moment al probei a fost oferit de elevii Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”, care au imaginat o discuție între niște frați a căror mamă nu mai este. În pauzele dintre cele patru probe, mai mulți elevi au intercalat momente artistice de dans, cântece sau tehnici vocale. Astfel, Bianca Mănăilă, Andreea Munteanu, Elian Celmic, Andreea-Claudia Clincescu, Manuela Chirilă, Gabriel Corozanu, Laura Vlasie și Ionuț-Silviu Blendea au prezentat un moment de dans modern. Elena Olaru și Mihaela Munteanu au interpretat două melodii din repertoriul pop internațional, iar Andrei Tudose și Mihai Cătălin Marcu au avut un moment special de beatbox.
    Concursul a fost organizat de Consiliul Local al Tinerilor cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Focșani, în colaborare cu EFA (events FOR all). Trebuie spus faptul că toate probele din concurs au fost concepute în așa fel încât să le dezvolte concurenților spiritul de echipă și creativitatea. Întregul proiect a fost inițiat și coordonat de doi tineri inimoși, Mădălina Ungureanu și Alexandru Șengenc. De jurizarea candidaților s-au ocupat John Korst, consilierul local Cătălina Lupu, profesorul Teodor Marin de la Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” Focșani, Ana-Maria Boicu și Marina Șerpan. Concursul face parte dintr-un proiect mai mare al tinerilor elevi „Ani de liceu”, ce se află la a doua ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?