Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal, Liga a III-a – Oaspeții puteau obține mai mult!


Formații
Csikszereda Miercurea Ciuc:
Horvat – Ilyeș, Lorincz, Csiszer, Fabio de Oliveira – Mitra, Gyergyi, Kilven, Magyary – Eder, Bajko. Rezerve: Nagy, Csuros, Benko, Hogdyay, Lokotuș, Antal, Najzic.
Antrenor, Laszlo Balint

CSM Focșani 2007:
Dogaru – Săpunaru, Beșa, Salaoru, Mihai – Lupu (46 Pasăre), Negoescu, Chivu, Budeanu (64 Pădineanu)- Manu (75 Dediu), Predoiu (70 Remus Popa). Rezerve: Apenciucesei, Dediu, Panaite, Parlac, Pădineanu, Remus Popa, Pasăre.

    CSM Focșani 2007 a pierdut ieri, partida disputată în deplasare la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, la capătul unui joc din care putea obține mai mult! 
    Focșănenii au făcut o primă repriză bună, în care și-au creat câteva situații de gol dintre care au fructificat una, în minutul 14, când au și deschis scorul prin Budeanu care a preluat mingea primită în adâncime de la Predoiu și a trimis-o, imparabil, în plasa porții lui Horvat. Mai devreme, în minutul 10, Bajko șutase puternic de la 22 de metri, dar Dogaru a apărase. Portarul focșănean nu a mai avut ce face în minutul 17, când Bajko a transformat lovitura de pedeapsă acordată pentru un presupus fault în careu al lui Săpunaru, și nici în minutul 20, când Gyergyi a transformat în gol lovitura liberă primită de echipa gazdă în urma altui fault al lui Săpunaru. Oaspeții au avut șansa egalării în minutul 28, dar Manu, pătruns în viteză spre poarta gazdelor a șutat peste transversală. Ultima situație cu un anume grad de pericol pentru poarta focșănenilor a fost în minutul 38, când Csiszer a șutat din afara careului peste poarta lui Dogaru.
    Partea a doua a întâlnirii a fost, până în minutul 75, echilibrată, cu ocazii de gol de ambele părți. În minutul 52, Fabio a șutat din lateral și Dogaru a respins, în replică Chivu având o intrare decisă spre poarta harghitenilor, fără a-l putea învinge pe Horvat, apoi, în minutul 58, Magyary a reluat cu capul peste poartă mingea centrată de Bajko. A urmat o dublă ocazie dublă a oaspeților: în minutul 70, Mihai a bătut foarte bine o lovitură liberă, mingea a fost scoasă de la rădăcina barei de portarul gazdelor, iar din lovitura de colț care a urmat Chivu a trimis periculos însă Horvat și-a arătat din nou valoarea și a respins! Un minut mai târziu, Manu a driblat toți adversarii pe care i-a întâlnit a șutat, însă și de data asta portarul din Miercurea Ciuc a apărat. În minutul 75 și în minutul 83, Eder a speculat erori individuale ale apărătorilor focșăneni și a dus scorul la un 4-1 departe de realitatea jocului. Între golurile lui Eder, Pasăre a scăpat în situație de unu la unu cu Horvat, dar mingea șutată de el l-a lovit pe portarul advers!
    Sâmbătă, 12 mai, de la ora 18,00, CSM Focșani 2007 va avea ultimul meci din campionat de pe teren propriu, cu Olimpic Cetate Rîșnov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?