Ediția: Luni 24 iunie 2024. Nr. 6655
Ediția: Luni 24 iunie 2024. Nr. 6655

AFM a aprobat 251 de dosare în Programul „Rabla” destinat persoanelor juridice; 28 de dosare sunt la „Rabla Plus”


Un număr de 251 de noi dosare au fost acceptate în Programul „Rabla 2018” pentru persoane juridice, din care 28 în cadrul extensiei „Rabla Plus”, a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat remis luni. Potrivit sursei citate, toate listele aprobate în cadrul Programelor „Rabla” și „Rabla Plus” sunt publicate pe site-ul AFM.
În cea mai recentă evaluare a dosarelor depuse, Comitetul de avizare al AFM a acceptat pentru Programul „Rabla Clasic” 223 de dosare pentru 407 autovehicule, în timp ce în cazul Programului „Rabla Plus” au fost acceptate 28 de dosare pentru 49 de autovehicule, dintre care patru electrice hibride și 45 pur electrice.
Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validați în cele două programe, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției. De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor „Rabla” și „Rabla Plus” până la data de 28 septembrie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?