Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Simpozion național pentru cadre didactice, în cadrul proiectului „Stop Bullying“


Cadrele didactice din Vrancea se pot înscrie la Simpozionul Național „Stop Bullying-ului – Spune nu intimidării – exemple de bună practică”, ce va avea loc pe 30 mai în Cluj – Napoca. Participarea la simpozion poate fi directă, prin prezența la simpozion ca audient sau cu susținerea unei lucrări online, prin trimiterea acestea pe adresa de mail ruxandra.ana.vasilescu@gmail.com. Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0744.539.110. Înscrierea la simpozion se face numai prin completarea formularului online, accesând link-ul https://bit.ly/2HwXLyN. Cei care participă direct, fără lucrare, se pot înscrie până pe 21 mai. Lucrările vor fi publicate în volumul conferinței, suport electronic (CD), cu ISSN. Diploma de participare la simpozion se primește doar pentru participare directă. Cei care participă online, prin publicarea lucrării, vor avea ca dovadă a participării volumul simpozionului, cu lucrarea publicată.
Termenul de trimitere a lucrărilor în format Word este 14 mai 2018 iar locul desfășurării, Casa Corpului Didactic Cluj, Str. S. Albini, nr. 91, Cluj-Napoca. Redactarea lucrărilor se va face conform instrucțiunilor de editare , fiind concepute cerințelor internaționale, clar obligatorii pentru toți participanții cu lucrări în cadrul Simpozionului. Redactarea lucrărilor se va face în limba română, cu diacritice, pe format A4, la 1 rând, având toate marginile (sus, jos, stânga, dreapta) de 2 cm. Titlul va fi scris cu majuscule, Times New Roman 14, bold, centrat.
La două rânduri de titlu se vor scrie autorii, precizând funcția didactică și instituția, cu Times New Roman 12. La două rânduri de numele ultimului autor se va scrie rezumatul lucrării în limba română cu Times New Roman 10, italice, maxim 250 de cuvinte. Textul se va scrie cu Times New Roman 12, la un rând. Stilul citatelor din text – cu Times New Roman 12, Italic. Figurile și tabelele se numerotează și se introduc în text, iar bibliografia se consemnează la sfârșitul lucrării conform exigențelor internaționale. Lucrarea se va extinde pe un număr de 2-12 pagini, care nu se numerotează. Lucrările acceptate vor fi publicate într-un volum, pe suport electronic ce va avea cod ISSN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?