Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbat înecat în Lacul Mare din Vintileasca


    Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Bisoca, județul Buzău, s-a înecat duminică în Lacul Mare din comuna Vintileasca. Bărbatul și-a pierdut viața în apa rece și adâncă a lacului, după ce, potrivit martorilor, ar fi vrut să înoate. Acesta venise împreună cu mai mulți prieteni din localitatea Bisoca la pescuit. Prietenii săi au fost cei care au observat că bărbatul nu mai iese din apă și că trupul său plutește deasupra apei, cu fața în jos, în mijlocul lacului.
Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns pompierii focșăneni, care au preluat trupul bărbatului într-o barcă. „A fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 că o persoană înecată plutește la suprafața apei a Lacului Mare din com. Vintileasca. Din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani s-au deplasat la locul intervenției o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de transport scafandri la intervenție și o barcă”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea
     După ce trupul bărbatului a fost scos la mal, medicii au efectuat manevre de resuscitare, iar în cele din urmă a fost declarat decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?