Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Bărbatul care şi-a omorât concubina, arestat preventiv


    Bărbatul de 50 de ani din satul Maluri, comuna Vulturu, care și-a omorât concubina în bătaie, a primit, ieri, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia magistraților de la Tribunalul Vrancea poate fi contestată de inculpat.
„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru arestarea preventiva a inculpatului F(…) Åžtefan și în consecință: (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului F(…) Åžtefan pentru săvârșirea infracțiunii de omor (…) pentru perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26 aprilie 2018 până pe 25 mai 2018, inclusiv. (…) dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. (…) dispune încunoștiințarea unui membru al familiei despre măsura dispusă. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 ore de la pronunțare. Pronunțată în Camera de Consiliu azi, 26 aprilie 2018 – ora 12:30”, se arată în hotărârea instanței.
Bărbatul a fost reținut miercuri, după ce în dimineața zilei de marți concubina sa, în vârstă de 43 de ani, a fost găsită decedată în locuința lor din Maluri. Întrucât victima prezenta leziuni la nivelul capului, concubinul a fost principalul suspect în acest caz. În dimineața zilei de marți, politiștii și procurorul de caz nu au putut discuta cu el întrucât era prea beat. Astfel, bărbatul a fost dus în Secția Psihiatrie a Spitalului Județean, de unde a fost preluat miercuri și dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru a fi audiat. Nu și-a amintit mare lucru din cele petrecute în casa sa în noaptea de luni spre marți, spunându-le anchetatorilor că era băut. Necropsia efectuată în cazul victimei a arătat faptul că aceasta a avut o moarte violentă.
Din anchetă a rezultat că bărbatul și-a lovit concubina, mamă a șase copii, cu pumnii și picioarele în zona capului. S-a mai stabilit că femeia a fost și sugrumată. Din spusele rudelor, după ce și-a snopit concubina în bătaie, bărbatul și-a dat seama că aceasta a murit și a mers la locuința fratelui său. În toiul nopții, el i-a cerut cumnatei sa meargă acasă la el pentru a o spăla și îmbrăca pe concubina sa intrucât aceasta a murit. Cumnata l-a trimis acasă, spunându-i că este beat. Dimineața, femeia a mers totuși la locuința celor doi și a găsit-o pe femeia de 43 de ani decedată, în timp ce bărbatul dormea liniștit lângă ea, în pat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?