Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tatăl care şi-a violat băieţii rămâne în arest; judecătorii i-au respins contestația


    Bărbatului de 38 de ani, arestat preventiv pentru că și-ar fi violat băieții, nu-i place în arestul poliției. Astfel, imediat după ce a aflat că instanța de fond, respectiv Judecătoria Focșani, a dispus arestarea sa preventivă, el a făcut contestație. Aceasta s-a judecat vineri la Tribunalul Vrancea, iar magistrații au respins-o. Soluția este definitivă, ceea ce înseamnă că bărbatul va rămâne în arest cel puțin pentru următoarele 30 de zile. „Respinge contestația formulată de contestatorul – inculpat J(…) Florin, împotriva Încheierii din data de 18.04.2018, pronunțată de Judecătoria Focșani, ca nefondată. In temeiul art. 272 al.2 Cod pr. penală onorariul pentru apărătorul din oficiu, în sumă de 130 lei va fi avansat din fondurile Ministerului Justiției. In baza dispozițiilor art. 275 al.2 Cod pr. penală obligă contestatorul la 230 lei cheltuieli judiciare către stat, din care 130 lei reprezintă onorariul pentru apărătorul din oficiu. DEFINITIVÄ‚”, se arată în soluția magistraților de la Tribunalul Vrancea.
Reamintim că bărbatul a fost arestat preventiv miercuri seara, sub acuzația de viol, șapte acte materiale, și agresiune sexuală, un act material. Victime au fost chiar copiii lui, toți băieți, cel mai mare având aproape 11 ani. Cu doi dintre ei ar fi întreținut raporturi sexuale, iar pe un altul l-ar fi agresat sexual.
Anchetatorii au stabilit că bărbatul a lucrat mai mulți ani peste hotare, iar la începutul anului trecut a revenit în țară și nu a mai plecat. De atunci ar fi început chinurile pentru cei trei băieți ai săi, pe care ar fi început să-i batjocorească în fel și chip, de fiecare dată când prindea ocazia. Cu unul dintre copii, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale de patru ori, iar cu un altul de trei ori. Din verificări a reieșit că bărbatul își batjocorea copiii atunci când rămânea singur cu aceștia, fie în casă, fie mergea după ei la toaletă sau în altă parte.
Potrivit surselor noastre, de fiecare dată i-ar fi amenințat pentru a-și putea satisface poftele bolnave, determinându-i astfel să facă tot ce-și imagina mintea sa bolnavă. De asemenea, i-ar fi amenințat să nu spună nimănui despre cele petrecute. A reușit să-i facă să tacă pentru o vreme, timp în care micuții au fost nevoiți să îndure lucruri greu de imaginat. Același surse ne-au spus că pe unul dintre copiii săi, bărbatul l-ar fi obligat să vizioneze împreună cu el filme porno! De grozăvia tatălui s-a aflat de curând și imediat politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nănești au început o anchetă în acest dosar, în care poveștile sunt înfiorătoare.
Bărbatul a recunoscut acuzațiile parțial în fața politiștilor. Sursele noastre ne-au spus că la instanță, cel puțin la instanța de fond, el nu a mai recunoscut nici măcar parțial acuzațiile, spunând că totul este o răzbunare din partea soției sale, cu care ar avea ceva neînțelegeri. Bărbatul, arestat pentru chinurile la care i-ar spus pe copiii săi, ar mai fi avut probleme cu legea, dar s-ar fi reabilitat între timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?