Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! Deținutul protestatar a coborât de pe acoperișul secției de deținere


 Deținutul, care în noaptea de marți spre miercuri s-a urcat pe acoperișul unei secții de detenție din cadrul Penitenciarului Focșani, nemulțumit fiind de cum decurge un proces aflat pe rolul Judecătoriei Focșani, a coborât de pe clădire. 
 „În jurul orei 11:35 deținutul a renunțat la forma de protest și a coborât de pe acoperiș. A fost prezentat la cabinetul medical pentru a i se evalua starea de sănătate. În urma evaluării medicale s-a constatat că deținutul este în regulă și nu necesită îngrijiri medicale”, ne-a precizat reprezentanții Penitenciarului Focșani. 
 Deținutul care a protestat se numește Ion M., celebru hoț din locuințe. În martie, magistrații Judecătoriei Focșani i-au respins cererea de înlocuire a măsurii preventive. Pe 10 aprilie, Tribunalul Vrancea i-a respins contestația formulată împotriva deciziei Judecătoriei Focșani, soluția fiind definitivă. 
UPDATE!!! A fost demarată o anchetă administrativă
„În urma discuțiilor individuale și colective, în data de 20.04.2018, în jurul orei 11.35, deținutul care a protestat pe acoperișul unei secții de deținere din cadrul Penitenciarului Focșani  a renunțat la forma de protest.
Persoana în cauză a fost prezentată la cabinetul medical al unității pentru evaluarea stării de sănătate.
La nivelul unității a fost demarată o anchetă administrativă care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului, urmând a fi dispuse măsurile disciplinare în consecință, precum și cele ale organelor abilitate în domeniu” – comisar de penitenciare Georgeta Gură, purtător de cuvânt
Penitenciarul Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?