Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

O fetiță de doi ani a căzut de la etajul I al unui bloc din Focșani


    O fetiță de 2 ani, din Focșani, a ajuns la UPU din cadrul Spitalului Județean, joi dimineață, după ce a căzut de la etajul I al unui bloc situat pe strada Antrepozite din municipiu. Deși fetița a căzut de la 3 metri înălțime, ea a scăpat doar cu niște zgârieturi și cu un traumatism cranian. Conform surselor noastre, copilul s-ar fi urcat pe un calorifer, s-ar fi dezechilibrat și a căzut în gol. În urma analizei CT s-a stabilit că fetița nu a suferit, din fericire, nici un fel de modificare care să-i pună viața în pericol. Ea a rămas internată la Chirurgie infantilă, pentru a fi monitorizată de medici.
    Vecinii spun că părinții copilului ar fi fost acasă când cea mică a căzut de la geam. Potrivit acestora, imediat după ce micuța a căzut, mama sa a luat-o la fugă pe scări, țipând, pentru a ajunge la ea. Familia ar mai avea o fetiță de 10 ani.
     Protecția Copilului s-a autosesizat în acest caz și a demarat o anchetă. „Ne-am autosesizat ca urmare a informațiilor prezentate de dumneavoastră, o echipă din cadrul Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență demarând o anchetă în acest caz. Prioritatea la acest moment o reprezintă starea de sănătate a copilului”, ne-a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?