Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Un bărbat şi-a violat fosta nevastă, băut fiind; el a fost arestat preventiv


Un bărbat din comuna Cârligele a fost arestat preventiv ieri, de magistrații de la Judecătroia Focșani, sub acuzația de viol. Victima bărbatului a fost chiar fosta sa nevastă. Potrivit unor surse, soții au divorțat în urmă cu aproximativ patru ani, iar de atunci și până acum ei au locuit în același imobil.
    Băut fiind, în noaptea de luni spre marți, bărbatul a intrat în cameră peste fosta sa soție și a întreținut raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinței ei. După ce a scăpat din mâinile fostului soț, femeia a povestit oamenilor legii cele petrecute, motiv pentru care polițiștii Secției Cotești au demarat o anchetă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că spusele femeii se confirmă, motiv pentru care bărbatul a fost reținut, iar ieri procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au propus la arestare preventivă.
Magistrații de la Judecătoria Focșani au admis propunerea procurorilor și au dispus arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă, inculpatul putând face contestație. „În baza art.225 C.p.p., art. 223 alin. 2 Cpp cu referire la art. 202 alin.1, 3 si 4 lit.e C.p.p, admite ca întemeiata propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, împotriva inculpatului T(…) Ion pe cale de consecința dispune arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 de zile începând cu data de 11.04.2018 ,ora. 22.40, până la data de 10.05.2018, inclusiv. In baza art.230 C.p.p. dispune emiterea mandatului de arestare preventiva pentru inculpat. Onorariul apărătorului din oficiu (…) delegat de Baroul Vrancea (…), în cuantum de 130 lei, se va avansa acestuia din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 11.04.2018”, se arată în hotărârea Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?