Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Bărbat lovit cu vătraiul de bătrâna pe care a vrut să o VIOLEZE


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de 67 de ani, din comuna Vrâncioaia, bănuit de comiterea mai multor tentative de viol asupra unor bătrâne. De asemenea, el va fi judecat și pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu.
Conform rechizitoriului, într-una din primele zile ale lunii ianuarie a.c., Vasile G. a încercat să întrețină raporturi sexuale, prin constrângere, cu  persoana vătămată, lovind-o pe aceasta cu palma peste față. A făcut același lucru și pe data de 6 februarie a.c., iar o zi mai târziu, adică pe 7 februarie, a încercat să întrețină raporturi sexuale cu o altă persoană vătămată, tot prin constrângere, provocându-i acesteia leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. În sarcina lui s-a reținut și infracțiunea de violare de domiciliu întrucât a pătruns de două ori fără drept în locuința uneia dintre persoanele vătămate.
În urma anchetei s-a stabilit că în ziua de 7 februarie a.c., inculpatul a pătruns în curtea imobilului persoanei vătămate, în vârstă de 82 de ani, sub pretextul că vrea să discute cu fiul acesteia. Deși femeia i-a spus că fiul nu este acasă, inculpatul nu a plecat, ci a intrat în casă peste bătrână și a trântit-o pe pat. S-a urcat peste ea și a început să o sărute, timp în care i-a ridicat bătrânei fusta și a atins-o în zona genitală, incercând să întrețină raporturi sexuale cu aceasta. Femeia a țipat la inculpat și i-a cerut de mai multe ori să o lase în pace. La un moment dat, inculpatul s-a dat jos de pe femeie, moment în care aceasta a apucat să pună mâna pe vătraiul de la sobă și l-a lovit pe bărbat peste picioare. Acesta a renunțat și a plecat din casa femeii, iar în timp ce ieșea a fost observat de o rudă a bătrânei, care l-a și auzit în timp ce îi spunea acesteia să tacă și să nu spună la nimeni ce s-a întmplat.
După această faptă, bărbatul a fost reținut și propus la arestare, dar nu a primit mandat. Magistrații de la Judecătoria Focșani i-au aplicat acestuia măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
Din anchetă a rezultat că bătrâna de 82 de ani nu este singura victimă a bărbatului. S-a mai stabilit că tot într-o zi din luna ianuarie a.c., inculpatul a pătruns fără drept în curtea imobilului unei alte femei, în vârstă de 78 de ani, iar când aceasta l-a întrebat ce dorește, el i-a spus că vrea să intre în casa ei. Femeia i-a cerut inculpatului să plece, moment în care el a început să o tragă de haine cu intenția de a o dezbrăca. În timp ce bătrâna tipa, inculpatul a lovit-o cu palma peste față. În cele din urmă inculpatul a plecat, iar femeia a reușit să-i povestească unei rude ce i s-a întâmplat.
Bărbatul nu a renunțat la ideea de a întreține relații sexuale cu femeia,  așa că, după aproximativ o săptămână, a revenit la locuința aceleiași persoane și a intrat în imobil fără să strige în prealabil. Femeia nu era singură, ci cu o vecină, situație care l-a determinat pe inculpat să plece. A revenit și pe data de 6 februarie a.c., la aceeași locuință. Femeia era în casă, iar când a auzit zgomot la ușă s-a uitat pe geam să vadă cine este, moment în care l-a zărit pe același bărbat, care încerca să deschidă ușa. Femeia l-a întrebat ce dorește, moment în care el i-a solicitat să-i deschidă ușa. Persoana vătămată i-a cerut inculpatului să plece, lucru pe care el nu l-a făcut și a continuat să forțeze ușa. Femeii, fiindu-i teamă că îi va rupe ușa, a deschis-o, iar bărbatul a intrat în cameră peste ea. În momentul în care el a intrat, ea a reușit să iasă din imobil și a fugit în curte. Bărbatul s-a dus după ea, i-a ridicat fusta și a atins-o în zona genitală. A fost nevoit să se oprească pentru că situația creată a atras atenția unor persoane care se aflau pe stradă,  care au intervenit.
La audieri, el nu a recunoscut nimic, spunând că nu-și mai amintește nimic pentru că era băut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?