Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Bărbat acuzat că i-a dat cu scaunul în cap unui coleg de celulă


    Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de 28 de ani pentru lovire sau alte violențe. La momentul comiterii faptei, el se afla în Penitenciarul Focșani, în executarea unei pedepse privative de libertate.
    Conform rechizitoriului, la data de 23 decembrie 2016, în timp ce se afla în camera de detenție din Penitenciarul Focșani, a lovit victima cu un scaun în cap, provocându-i acesteia leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.
    Partea vătămată se afla în cameră împreună cu alți deținuți, printre care și inculpatul. Acesta din urmă i-a aruncat o țigară unui alt deținut, care a căzut între paturi. Partea vătămată a coborât din pat cu intenția de a scoate tigara pentru a i-o dat deținutului căreia îi era destinată. În acel moment, inculpatul a sărit și el din patul lui și a lovit victima cu scaunul în cap. La audieri, inculpatul a recunoscut și a spus că regretă. Persoana vătămată nu a putut fi audiată, aceasta fiind plecată din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?