Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: Premii pentru eleve de la Liceul Longinescu la un concurs de coafuri și machiaj de seară


Elevi ai Liceului Tehnologic G. G. Longinescu, de la specializarea coafor-stilist, au participat, săptămâna trecută, la a doua ediție locală a concursului „Coafuri de seară și machiaj aferent”, derulat în cadrul proiectului „Caledonia” și organizat de Liceul Tehnologic Ovid Caledoniu din Tecuci. Scopul a fost îmbogățirea și consolidarea cunoștințelor de specialitate, antrenarea elevilor de școală profesională și liceu într-o competiție deschisă, bazată pe activități practice și orale. Participarea la astfel de concursuri sprijină elevii din liceele tehnologice să dobândească noi competențe științifice și de valorizare personală, într-o abordare interdisciplinară.
Elevele participante la concurs au fost pregătite de profesoarele Dănilă Elena, coordonator proiect, Nicoleta Rățoi pentru secțiunea coafuri și Vasilica  Răcovițeanu pentru secțiunea machiaj. Elevele participante, deși sunt la început de carieră, ele fiind în clasele a IX-a sau a X-a, s-au pregătit serios și au reușit să prezinte coafuri elaborate și machiaj profesional, acestea fiind reflectate și de rezultatele obținute. Elevele care au participat la concurs sunt Cătălina Danțiș, Roxana Angheluță, Andreea Mangu, Daniela Brădac, Alexandra Turtoiu și Adina Lăutaru.
Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni, coafuri și machiaj, iar elevii liceului focșănean au participat la ambele, având rezultate foarte bune. Astfel, eleva Cătălina Danțiș a obținut premiul I la machiaj, Roxana Angheluță, din clasa a X-a, a primit premiul III. La secțiunea coafuri, elevele de la Longinescu și-au adjudecat două premii: Andreea Mangu a obținut premiul II, iar Daniela Brădac mențiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?