Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Președinți noi la Secțiile Civilă a Judecătoriei Focșani și Penală și Contencios de la Tribunalul Vrancea


    Secția pentru Judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a luat discuție, în ședința din 27 martie, Nota Direcției resurse umane și organizare privind propunerea de numire în funcția de președinte al Secției civile a Judecătoriei Focșani a judecătoarei Gabriela Alina Mănescu. Cu unanimitate de voturi, secția a decis „numirea în funcția de președinte al Secției civile a Judecătoriei Focșani a  doamnei judecător Gabriela Alina Mănescu, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 28.03.2018”. Secția civilă a Judecătoriei Focșani a fost condusă până acum tot de judecătoarea Mănescu.
    De asemenea, în ședința din 20 martie a Secției pentru judecători din cadrul CSM, s-a decis cu unanimitate de voturi și „numirea în funcția de președinte al  Secției penale a Tribunalului Vrancea a doamnei judecător Mariana Popa, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 21.03.2018. (unanimitate)”.
În cadrul ședinței din aceeași dată s-a luat în discuție și Nota Direcției resurse umane și organizare privind propunerea de numire a judecătoarei  Iolanda Lăcrămioara Bejenaru în funcția de președinte al Secției a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Vrancea și s-a decis „numirea în funcția de președinte al Secției a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului  Vrancea a doamnei judecător Iolanda Lăcrămioara Bejenaru, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 21.03.2018. (unanimitate)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?