Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORĂ! Inevitabilul s-a produs: alunecarea de teren care a doborât stâlpul de medie tensiune, a dus și la blocarea drumului național 2N


După ce, ieri după amiază, comunele Jitia și Vintileasca au rămas fără curent electric, de aseară, jumătate din Jitia și toată Vintileasca sunt și izolate de restul lumii. Asta pentru că alunecarea de teren care a dislocat un stâlp de medie tensiune, a dus și la blocarea drumului național 2N, în punctul Tociloasa, ceea ce face imposibil accesul spre Jitia de sus și Vintileasca. Șeful Secției de Drumuri Naționale (SDN) Focșani, Marian Paraschiv, spune că alunecarea a ocupat drumul la km 50+400, pe o lățime de 25 de metri. El a spus că angajații SDN au început să lucreze pentru degajarea drumului aseară în jurul orei 23.00, cu un excavator și un buldozer, dar un copac a căzut și a rupt un furtun de la brațul excavatorului, ceea ce a dus la întreruperea lucrărilor. Acestea vor fi reluate după ce vor face rost de acel furtun, Marian Paraschiv sperând ca acest lucru să se întâmple cât mai repede în cursul acestei dimineți.
UPDATE!
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Vrancea, traficul rutier pe DN2N Dumitrești – Vintileasca s-a reluat, pe un fir alternativ. Drumul fusese blocat în zona localității Jitia, din cauza precipitațiilor din ultimele zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?