Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Echipa de volei fete speranțe, locul III în campionat


S-a încheiat campionatul de volei fete speranțe, echipa CSS Focșani, antrenată de dl. prof. Petrică Damian, terminând pe locul al treilea, cu 22 puncte, la doar un punct distanță de CSS Bacău, clasată pe locul al doilea. Ultimul turneu din Seria B, în care s-a aflat CSS Focșani, s-a desfășurat în acest week-end la București. Meciul care a decis calificarea s-a jucat între CSS Focșani și CSS Bacău, fetele noastre nereușind să învingă, având o jucătoare accidentată în timpul meciului, scorul final fiind 3-1 pentru Bacău.  CSS Focșani a reușit însă în acest turneu nu doar să învingă echipa din Rm. Sărat cu 3-0, dar să ia și un set de la liderul seriei, CSM B București, după un meci spectaculos.
Pe locul I în serie s-a clasat CSM B București, cu 36 de puncte, urmată de CSS Bacău, 23 de puncte, CSS Focșani, 22 puncte, CSM Rm. Sărat, 8 puncte, și CSM Ploiești, 1 punct.
Pentru fetele de la speranțe urmează o lungă perioadă de pregătire în vederea următorului campionat, în timp ce echipa de minivolei așteaptă să vadă unde va avea loc turneul semifinal, la care va participa la finalul lunii. Din echipa de speranțe fac parte Raluca Georgiana Soare – căpitan, Flavia Maria Obodariu, Alessia Sima, Alessia Dima, Diana Elena Bozbici, Andreea Elena Grigoraș, Ruxandra Maria Grosu, Alexandra Elena Diac, Ioana Bădin, Elena Sandu, Valeria Robu.

Gabriela Obodariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?