Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Normele de siguranță, discutate de elevi ai Centrului Școlar Elena Doamna


Elevii clasei I A de la Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani, profesor Cristina Nedelcu, au desfășurat activitatea „Alătură-te Școlii Siguranței Tedi!”, având ca invitat pe comisarul Monica Manolache, din cadrul IPJ Vrancea. „Tedi – Școala siguranței” este un program educațional care se înscrie în inițiativa remarcabilă a îmbunătățirii siguranței elevilor din clasa I. Programul este inițiat de firma Tymbark Maspex România și brandul Tedi, împreună cu Ministerul Educației Naționale și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliția Română.
Elevii, coordonați de comisarul Manolache, au lucrat în broșurile primite în cadrul proiectului, broșuri care au rolul de a ajuta la transmiterea cunoștințelor necesare copiilor în legătură cu siguranța pe străzi, la școală și acasă. La activitate au participat și o parte dintre cei 10 părinți ai elevilor de clasa I, care au primit materiale informative privind siguranța copiilor lor.
Conform datelor transmise de profesoara Petronela Bernovici, directorul adjunct al CSEI Elena Doamna, s-au desfășurat o serie de jocuri, iar comisarul de poliție Monica Manolache a improvizat o trecere de pietoni în clasă, pe care elevii au fost învățați să treacă corect, s-au discutat norme de siguranță, iar unul dintre elevi s-a transformat într-un martor al unui eveniment, el prezentând semnalmentele unei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?