Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Vedeta Irrfan Khan de la Bollywood suferă de o ”afecţiune rară”


Actorul Irrfan Khan a dezvăluit, în cadrul unui mesaj publicat luni pe contul său de Twitter, că suferă de o ”afecțiune rară”, relatează DPA. Khan, în vârstă de 51 de ani, a jucat în mai multe filme bollywoodiene recompensate cu premii, dar și în producții britanice și hollywoodiene. Printre peliculele în limba engleză din distribuția cărora a făcut parte Irrfan Khan se numără ”Life of Pi”, ”Slumdog Millionaire” și ”The Amazing Spider Man”. ”Uneori te trezești că viața îți dă un ghiont și te zdruncină. În ultimele cincisprezece zile viața mea a fost o poveste de suspans”, a scris Khan în mesajul publicat luni pe Twitter.
El i-a rugat pe fanii săi să se abțină de la speculații precizând că le va oferi toate detaliile în maximum zece zile. ”Eu însumi vă voi împărtăși povestea mea într-o săptămână – zece zile, când investigațiile amănunțite vor conduce către un diagnostic concludent”, a scris el. ”Nu m-am dat bătut niciodată, m-am luptat întotdeauna pentru alegerile pe care le-am făcut mele și voi face mereu la fel”, a adăugat Khan.
Actorul a jucat în peste o sută de filme, majoritatea producții indiene. El a câștigat în 2013 premiul National Film Awards din India pentru rolul din pelicula biografică ”Pan Singh Tomar”. Interpretarea sa plină de sensibilitate din producția ”The Lunchbox” i-a adus Premiul publicului la ediția din 2013 a Festivalului de Film de la Cannes, precizează sursa citată. Numeroși colegi de la Bollywood și actori i-au urat actorului recuperare rapidă prin intermediul a numeroase mesaje publicate pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?