Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

ULTIMA ORĂ! Doi hoți de 23 de ani, care furau din locuințe, reținuți de polițiști; percheziții în 5 locații


Mai multe gospodării de pe raza localităților Dumbrăveni și Tâmboiești au fost sparte în cursul săptămânii trecute, de către un grup de indivizi certați cu legea. Potrivit unor surse locale, hoții ar fi sustras din gospodăriile respective mai multe ustensile de grădinărit, roți de mașină, spaliere pentru vie și chiar câțiva zeci de litri de alcool. În urma activităților specifice desfășurate de oamenii legii, în cursul zilei de ieri autorii furturilor de la Tâmboiești și Dumbrăveni au fost identificați. În urma unor percheziții, pe care oamenii legii le-au făcut ieri, în 5 locații, au fost identificați 4 bărbați ca principalii suspecți, toți fiind din Tâmboiești. Doi dintre aceștia, ambii cu vârstă de 23 de ani, au fost reținuți aseară pentru 24 de ore. Cei doi nu se află la prima faptă de acest gen, ei fiind recidiviști. 
În urma perchezițiilor desfășurate ieri, oamenii legii au găsit mai multe bunuri sustrase de către suspecți, existând suspiciunea ca aceștia să fie autorii și ai altor fapte ce contravin legii.  
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.
UPDATE!!! Ce spun polițiștii despre acest caz
Comunicat IPJ Vrancea 
PERCHEZIÅ¢II LA PERSOANE BÄ‚NUITE DE COMITEREA MAI MULTOR FURTURI
Polițiștii vrânceni au efectuat percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea de furturi pe raza comunei Dumbrăveni.  
La data de 28 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești și cei din cadrul Posturilor de Poliție Dumbrăveni, Tâmboești și Slobozia Bradului, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza comunei Tâmboești, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi pe raza comunei Dumbrăveni.
Activitățile au avut loc în cadrul unor dosare penale instrumentate de Secția 2 Poliție Rurală Gugești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada  18-23 februarie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras acumulatori auto, băuturi alcoolice și unelte electrice din anexe și dependințe gospodărești de pe raza satului Cândești  precum și șpalieri din beton din extravilanul aceleiași localități.
Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea infracțiunilor.
În urma administrării probatoriului, față de doi bărbați, ambii de 23 de ani, s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore,  urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunerea de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate pentru probarea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?