Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Sandra Bullock și Nicole Kidman, printre vedetele care vor înmâna trofee la gala premiilor Oscar


Helen Mirren, Sandra Bullock, Nicole Kidman, Jane Fonda, Jodie Foster și Matthew McConaughey se numără printre vedetele care vor înmâna trofee la gala de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles, au anunțat marți organizatorii ceremoniei, citați de PA. Alte staruri care vor urca pe scenă pentru a înmâna trofee în cadrul celor 24 de categorii premiate la Oscaruri sunt Dave Chappelle, Eugenio Derbez, Ansel Elgort, Eiza Gonzalez, Ashley Judd, Rita Moreno, Lupita Nyong’o și Christopher Walken.
Noua listă de prezentatori de la gala Oscarurilor din 2018 a fost anunțată de producătorii evenimentului, Michael De Luca și Jennifer Todd. Ashley Judd și Lupita Nyong’o se numără printre actrițele de prim rang care l-au acuzat public pe mogul hollywoodian Harvey Weinstein de hărțuire sexuală. Prezentatorul principal al galei, Jimmy Kimmel, va vorbi cel mai probabil despre acest scandal în monologul pe care cunoscutul actor de comedie și prezentator TV îl va susține în debutul galei ce va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles.
Printre celelalte vedete invitate să înmâneze trofee la gala Oscar 2018 și ale căror nume au fost deja anunțate se află Gal Gadot, Mark Hamill și trei dintre câștigătorii de anul trecut ai premiilor de interpretare – Mahershala Ali, Emma Stone și Viola Davis. De obicei, foști laureați înmânează câștigătorilor premiile pe anul în curs.
Casey Affleck, câștigătorul premiului Oscar din 2017 la categoria „cel mai bun actor în rol principal”, nu va participa la ceremonia din acest an. Protagonistul filmului „Manchester Bye The Sea” ar fi trebuit să înmâneze în acest an Oscarul pentru cea mai bună actriță, potrivit tradiției de la Hollywood, însă el a anunțat în luna ianuarie că renunță la acest rol de prezentator. În 2010, Casey Affleck a fost dat în judecată de două femei care l-au acuzat de hărțuire sexuală. Procesul s-a încheiat printr-o înțelegere a părților, realizată în afara sălilor de tribunal. Actorul a negat cu vehemență acuzațiile de hărțuire sexuală care, potrivit celor două reclamante, s-ar fi produs în timpul filmărilor de la lungmetrajul „I’m Still Here”.
Lungmetrajul „The Shape Of Water”, regizat de Guillermo Del Toro, conduce plutonul filmelor care au primit cele mai multe nominalizări la premiile Oscar și va concura la 13 categorii. Pe locul al doilea în acest clasament se află filmul „Dunkirk”, regizat de Christopher Nolan, care a primit opt nominalizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?