Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

O focșăneancă acuzată că a tâlhărit o femeie, trimisă în judecată


    O femeie de 40 de ani, din Focșani, care la finele lunii trecute a tâlhărit o femeie, ce se afla într-o stație de autobuz din centrul municipiului, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Conform rechizitoriului, în dimineața zilei de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 05.00, partea vătămată se afla în stația de autobuz din fața catedralei. Aceasta aștepta un mijloc de transport, cu care urma să meargă în pelerinaj la niște mănăstiri din județul Prahova. Profitând de neatenția părții vătămate, inculpata i-a sustras femeii poșeta, care se afla pe o bancă și în care victima avea 450 lei, un telefon mobil și alte bunuri. După ce i-a sustras geanta, întrucât a fost urmărită de victimă, inculpata a exercitat acte de violență asupra acesteia, cu scopul de a păstra bunurile sustrase. Victima a fost lovită, ea având nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale.
    Din anchetă a rezultat faptul că, inițial, inculpata a intrat în discuție cu victima, după ce și-a luat de la o stație peco din zonă cafea, țigări și o sticlă cu bere. Aceasta a abordat-o pe persoana vătămată, căreia i-a cerut 2 lei, pe motiv că trebuie să ajungă la Odobești și că a fost bătută de soț. Partea vătămată a refuzat să o ajute, moment în care inculpata a început să o înjure și să-i adreseze cuvinte vulgare. Într-un moment de neatenție, inculpata i-a sustras geanta femeii și a fugit. Partea vătămată a observat repede și a luat-o la fugă după inculpată, pe care a ajuns-o din urmă pe o străduță, nu departe de locul comiterii faptei. În momentul în care partea vătamată a încercat să-și recupereze geanta, a fost trasă de păr și trântită la pământ de inculpată, care a și reușit să fugă cu bunurile femeii.
    Partea vătămată a anunțat poliția și, în aceeași zi, oamenii legii au identificat-o pe principala suspectă. Ea a fost reținută și apoi pusă sub control judiciar. Åži-a recunoscut fapta, iar partea vătămată se constituie parte civilă în dosar cu suma de 1.000 lei, reprezentând daune morale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?