Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

India: Din răzbunare, un păstor a ucis un șarpe mușcându-l de cap


Un fermier din nordul Indiei a smuls capul unui șarpe cu dinții, din răzbunare, după ce ar fi fost mușcat de reptilă, un caz bizar, conform medicilor care susțin că pe trupul bărbatului nu se vede nicio urmă de mușcătură de șarpe, informează miercuri DPA. Incidentul a avut loc în districtul Hardoi din statul Uttar Pradesh în timpul weekendului, când bărbatul, care și-a dezvăluit doar prenumele, Sonelal, a fost dus de urgență la un centru medical după ce localnicii l-au găsit inconștient.
Bărbatul le-a povestit sătenilor că își păștea vitele pe câmp când a fost mușcat de șarpe. Asta l-a făcut atât de nervos încât i-a smuls capul cu dinții după care l-a scuipat. ”Åžarpele m-a mușcat așa că l-am ținut de cap și l-am smuls cu dinții. A murit”, a spus Sonelal pentru agenția de presă ANI. Sanjay Kumar, medicul care l-a tratat, a spus că a rămas uimit că bărbatul a supraviețuit după ce a mușcat din șarpe, care putea conține venin. Medicii nu au găsit însă nicio urmă de mușcătură de șarpe pe corpul bărbatului, potrivit Times of India. ”Nu am văzut niciodată un asemenea caz. Bărbatul nu a pățit nimic chiar dacă a mușcat din șarpe,” a spus Kumar.
Martorii, care spun că l-au văzut pe bărbat înghițind o bucată din șarpe, spun că îl bănuiesc că ar fi fost sub influența drogurilor. Reprezentanții medicilor cred că reacția neobișnuită a bărbatului ar putea fi explicată doar dacă bărbatul era sub influența drogurilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?