Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO și GALERIE FOTO: Coliziune între patru autoturisme pe E85; o grefieră a ajuns la spital după ce un șofer băut a intrat în mașina în care se afla


Un accident rutier s-a produs duminică seară pe DN 2 E85, între Urechești și Golești. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, în accident au fost implicate 4 autovehicule, două persoane fiind transportate cu  ambulanța la spital.
Potrivit informațiilor de la locul accidentului, o femeie care se afla la volanul unei Skoda Roomster, ce circula pe direcția Urechești – Focșani, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, unde a acroșat un Hyundai cu numere de Republica Moldova, care a ajuns în vie. Apoi, a ricoșat într-un Volkswagen Passat, cu numere de Alba. În cele din urmă, Skoda a intrat în coliziune frontală cu o Dacia Break.
Reprezentanții IPJ Vrancea spun că o femeie, de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Focșani – Buzău, pe fondul unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe acostament, a virat brusc și a intrat în coliziune cu cele 3 autovehicule care circulau din sens opus. Au ajuns la spital femeia de 20 ani și o pasageră în autoturismul condus de aceasta. 

De asemenea, tot ieri, un Audi și un Volvo au intrat în coliziune pe E85, la intersecția cu drumul care duce la Ruginești. Trei persoane au ajuns la Spitalul Adjud.
Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, conducătorul unui auto nu ar fi acordat prioritate la pătrunderea pe E85. Acesta avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident cu patru masini pe E85 intersectie Cotesti

Accident pe E85 intersectie Ruginescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?