Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Bătrână VIOLATĂ pentru a doua oară de acelaşi bărbat; violatorul a amenințat-o că îi taie buzele și nasul dacă se opune


    O bătrână de 81 de ani, din comuna Nistorești, a fost violată de un consătean mai mic cu aproape 20 de ani decât ea. Fapta a fost comisă în după-amiaza zilei de 28 ianuarie a.c., iar principalul suspect, Neculai G., de 62 de ani, a fost reținut în urmă cu două zile de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.
Ieri, el a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat pentru 30 de zile. Decizia magistraților de la Judecătoria Focșani poate fi contestată de inculpat pentru că nu este definitivă. „(…) admite ca întemeiata propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, împotriva inculpatului G(…) NECULAI, si, pe cale de consecința dispune arestarea preventiva a acestuia pe o durată de 30 de zile începând cu data de 08.02.2018, ora. 16.30 până la data de 09.03.2018, inclusiv. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 08.02.2018”, este decizia magistraților de la Judecătoria Focșani.
Din anchetă a rezultat că în ziua de 28 ianuarie a.c., victima a mers la biserică, iar după slujbă și-a mai petrecut timpul prin satul Herăstrău, comuna Nistorești, întâlnindu-se cu mai multe cunoștințe. În jurul orei 16.00, în timp ce se deplasa către casă, situată la o distanță de aproximativ doi kilometri de locul unde se afla, bătrâna l-a văzut pe inculpat într-un șanț. Între cei doi nu a existat nicio discuție, femeia continuându-și drumul către casă. Sursele noastre spun că femeii i-ar fi fost frică de bărbat, asta pentru că în urmă cu mai mulți ani, peste 15, el ar mai fi violat-o o dată.
Nu după mult timp ce la „întâlnirea” cu inculpatul care zăcea în șanț, acesta a ajuns-o din urmă pe femeie. A prins-o pe mână, într-o zonă nelocuită, și a dus-o cu forța într-un vagon, situat pe marginea drumului județean din localitate. A lovit-o cu pumnii și cu palmele și a amenințat-o cu un ciob de sticlă pe care l-a găsit pe jos, spunându-i că dacă se i va împotrivi, îi va tăia buzele și nasul. Cu toate acestea, bătrâna a încercat să opună rezistență, dar nu a reușit să-i facă față consăteanului său, care a început să o dezbrace și apoi să o siluiască.
Între timp, pe lângă vagon a trecut o persoană, care a auzit gălăgie. I-a spus unei femei că în vagon se întâmplă ceva, iar aceasta a mers repede să vadă despre ce este vorba. L-a găsit în vagon pe inculpat, dar și pe victimă. În momentul în care femeia a strigat la inculpat, acesta a fugit imediat de la fața locului. Victima a mers acasă după incident, dar pentru că nu se simtea bine, a ajuns la spital câteva zile mai târziu. 
Inițial, bătrâna a spus doar că a fost bătută, după care le-a spus anchetatorilor și despre viol. În urma agresiunii ea a suferit fracturi costale, echimoze și escoriații, care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. La audieri inculpatul nu a recunoscut că a violat-o pe bătrână. A susținut că era băut și că din acest motiv nu a putut întreține relații sexuale cu bătrâna. Cu privire la leziunile suferite de femeie, el a spus că acestea au fost provocate de căderea lui peste ea.
Bărbatul a mai avut probleme cu legea, fiind condamnat pentru furt și furt de energie electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?