Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Michael Buble și Luisiana Lopilato așteaptă cel de-al treilea copil


Cunoscutul cântăreț canadian Michael Buble și soția sa, actrița argentiniană Luisiana Lopilato, au anunțat că așteaptă cel de-al treilea lor copil. După perioada de coșmar prin care au trecut când băiatul lor cel mare în vârstă de 4 ani, Noah, a fost diagnosticat cu cancer la ficat, cei doi zâmbesc din nou fericiți, relatează online ziarul spaniol ABC.
Surse apropiate cuplului au confirmat că Luisiana Lopilato este din nou însărcinată și că familia se va mări curând cu un nou membru. Åžtirea confirmă astfel zvonurile care au apărut în urmă cu o lună, când actrița a postat o imagine în care i se putea vedea burtica incipientă. Nu se știe deocamdată dacă va fi băiat sau fetiță, având în vedere că cei doi soți nu au făcut niciun anunț în acest sens. Însă cei doi băieți ai lor, Noah și Elias, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a unui frățior sau a unei surioare.
La sfârșitul anului 2011, cuplul a primit cea mai groaznică veste: fiul lor a fost diagnosticat cu un cancer de ficat. Noah a început un tratament cu chimioterapie la Los Angeles. O situație care l-a obligat pe cântăreț să-și amâne toate concertele. Cei doi soți au postat trista veste pe rețelele de socializare: „Luisana și cu mine îi vom dedica lui Noah tot timpul necesar pentru a se putea recupera și ne vom suspenda activitățile profesionale în acest răstimp”, au scris ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?