Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

INFOPOL


La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 4.30, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat pe raza comunei Străoane, un bărbat, din localitate, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 20.12.2017. De asemenea, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 5 februarie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 42 ani, în timp ce conducea un moped care nu avea montată plăcuța cu numărul de înregistrare. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;  Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?