Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Atletism – Ștafetele de juniori ale Focșaniului, medalii naționale de bronz la tineret!


    La Campionatul Național indoor la atletism pentru seniori și tineret de la București, de la sfârșitul săptămânii trecute, Vrancea a fost reprezentată de dubla campioană la 1500 metri și 3000 metri, Claudia Prisecaru, dar și de un grup consistent de juniori care s-au ilustrat prin rezultatele obținute la o categorii de vârstă superioare. Sunt de remarcat medaliile de bronz la tineret câștigate de ștafetele de 4×400 metri ale juniorilor și junioarelor.
    La băieți, ștafeta CSM Focșani 2007 a câștigat medalia de bronz la tineret și s-a clasat pe locul al cincilea la seniori în formula de juniori 1: Dumitru Prelipcanu, Cătălin Gîrleanu, Bogdan Guțu, Mihai Vasiliu, antrenați de profesorii Gabriel Alexandrescu și Marius Batog.
    La fete, ștafeta LPS Focșani a încheiat cursa pe locul al treilea, cu medalie de bronz la tineret și al patrulea, la senioare. Au alergat, în ordinea intrării în cursă, junioarele 2 Ana Banciu, Alexia Cotoi – antrenori, Gabriel Alexandrescu și Marius Batog, Ioana Bran – antrenor, Antonel Ivan și Cătălina Olaru – antrenor, Fănel Iliescu, ambii, de la CS Unirea Focșani.  
    O a doua ștafetă de băieți la 4×400 metri, dar a LPS Focșani, alcătuită din Manuel Sârbu, Costel Ochianu, Nicu Păsăroiu și Alexandru Toader, toți, juniori 1, pregătiți de Gabriel Alexandrescu și Marius Batog s-a clasat pe locul al șaselea la tineret și al șaptelea la seniori.
    În probele individuale, cel mai important rezultat i-a aparținut lui Mihai Vasiliu de la CSM Focșani 2007 care, la 400 metri s-a clasat pe locul al optulea la tineret și al nouălea, la seniori, cu record personal cu care a obținut calificarea la Balcaniada de juniori 1, pentru ștafeta de 4×400 metri a României. Competiția va avea loc în week-end-ul viitor în Bulgaria, la Sofia.
    Tot de la CSM Focșani 2007, Dumitru Prelipceanu și-a stabilit record personal la 400 metri plat, cu 53secunde și 41 sutimi.
    În aceeași probă de 400 metri plat, și-au stabilit recorduri personale și Nicu Melinteanu – 35 secunde și 63 sutimi și Alexandru Toader – 54 secunde și 18 sutimi, ambii de la LPS Focșani.
    La greutate, Andreea Rotaru de la LPS Focșani a încheiat competiția pe locul al șaselea la tineret și al șaptelea, la senioare, cu o aruncare de record personal – 10,50 metri.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?