Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Se fac preînscrieri pentru programele internaționale Junior Achievement


Junior Achievement (JA) România a deschis sesiunea de preînscrieri la programele internaționale pentru anul școlar 2018-2019. JA oferă gratuit instituțiilor școlare, cadrelor didactice și elevilor programe aprobate de tipul „learning by doing”, adaptate sistemului educațional românesc, în baza parteneriatului încheiat cu Ministerul Educației Naționale, conform protocolului nr. 10184/14.05.2003.
Kiturile JA (manuale pentru elevi, ghiduri pentru profesori și voluntari, fișe pentru activități, programe și planificări calendaristice) au acordul MEN în vederea utilizării la clasă, conform Notei nr. 3637/11.10.2017 și a anexei acesteia. Oferta educațională Junior Achievement este disponibilă la https://jar.ro/brosura.
În urma parcurgerii pașilor de înscriere, profesorii vor beneficia gratuit de materiale educaționale aprobate în vederea utilizării la clasă, programe și planificări ale modulelor internaționale Junior Achievement, kitul de materiale tipărit (ghidul profesorului, manualele elevilor, fișe pentru activități), instrumente de evaluare online (pre și post teste), proiecte și competiții naționale și internaționale, training de specialitate și consultanță în implementare, certificat de recunoaștere a implementării programului JA și certificate de participare pentru elevi.
Preînscrierea se realizează completând formularul disponibil la adresa https://preinscrieri.jaromania.org/, până pe 15 februarie. Înscrierile se finalizează în luna septembrie 2018, prin confirmarea numărului de elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?