Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

44 de propuneri pentru proiectul de Logo al Focșaniului


    44 de propuneri pentru primul Logo reprezentativ al municipiului Focșani au trecut de prima verificare și sunt prezentate focșănenilor pe pagina de facebook a Primăriei pentru a fi votate. Inițial au fost depuse 60 de proiecte dar 14 dintre ele nu au respectat condițiile de participare, cum ar cea privind rezoluția sau formatul fișierului. Conform calendarului acestui concurs, în perioada 5-15 februarie, lucrările trebuie postate pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani. Jurizarea va avea loc în data de 16 februarie iar câștigătorul va fi anunțat în data de 17 februarie. „Conform regulamentului pentru concursul „Logo reprezentativ pentru Municipiul Focșani” aprobat prin HCL nr. 364/26.09.2017, în perioada 1-4 februarie 2018 a fost făcută verificarea proiectelor înscrise în concurs. În această etapă s-au înscris 60 de participanți. Fiecare lucrare a fost analizată conform criteriilor din regulament. Candidații care nu au îndeplinit cerințele din regulament, nu au mers mai departe în etapa următoare a jurizării concursului”, au anunțat reprezentanții Primăriei.
    Punctajul lucrărilor va fi, în proporție de 75%, din partea unui juriu profesionist – desemnat de către primarul Municipiului Focșani și, în proporție de 25% de votul publicului – pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani. Concursul a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Focșani nr. 364/26.09.2017 și va avea ca premiu, pentru lucrarea câștigătoare, suma de 10.000 lei, brut, suma reprezentând cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp și spațiu, pe orice suport material și în toate modurile, în favoarea municipiului Focșani.
    Lucrarea câștigătoare trebuie să aibă un concept original, specific, să ia în considerare elementele de tradiție istorică și culturală a orașului, cu elemente care să aibă în vedere tendințele actuale, să fie ușor de identificat, să poată fi imprimată pe suprafețe mici fără a pierde din detaliile esențiale. Trebuie menționat că, potrivit Regulamentului, poate participa la acest concurs orice persoană care „nu este salariat și/sau colaborator al Organizatorului sau soț/soție, rudă sau afin până la gradul IV al persoanelor care, au participat și participă la inițierea și derularea prezentului concurs din partea organizatorului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?