Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Handbal juniori 3: Focșănenilor nu le priește la Tecuci!


Echipa de handbal juniori 3 a CSM Focșani 2007 a jucat, vineri, 3 februarie, și sâmbătă, 4 februarie, la Tecuci, în cel de-al doilea turneu de sală al Campionatului Național. În primul joc, așa cum era de așteptat, puștii Focșaniului au fost întrecuți de puternica echipă a Științei Municipal Bacău. Scor, 33-21 (19-8). Decisivă în stabilirea rezultatului final al fost prima repriză, încheiată cu o diferență de 11 goluri, partea a doua a meciului terminându-se cu doar un gol avans pentru băcăuani.
Pentru handbaliștii focșăneni o mare importanță avea rezultatul meciului cu CSS Tecuci, formația învingătoare urmând să urce pe locul al doilea al clasamentului seriei B. După jocul din tur, încheiat cu victoria tecucenilor, oficialii focșăneni – ca și părinții jucătorilor, prezenți la meci – au acuzat în termini foarte duri arbitrajul, care a favorizat gazdele de atunci și de acum. Același lucru s-a întâmplat și la finalul partidei din turneul de sală, în care tecucenii au terminat învingători cu 24-12, după ce la pauză fusese 10-8! 
După cele două înfrângeri din turneul de la Tecuci, CSM Focșani 2007 se află pe locul al treilea al clasamentului, loc de pe care pot merge la turneul semifinal. Condiția este să obțină în viitoarele jocuri rezultatele care să-i ajute în acest sens. Primul dintre acestea va fi sâmbătă, 10 februarie la Onești cu ocupanta locului al patrulea, CS OK Sport.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?