Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Echipa Focșaniului, o prestație foarte bună care obligă!


Ora târzie – pentru o ediție de ziar – la care s-a încheiat superbul meci de handbal de miercuri seara din Ligă Națională dintre CSM Focșani 2007 și CS Minaur Baia Mare a făcut posibil doar un foarte concentrat comentariu și prezentarea echipelor. Cred că sunt necesare, însă, și câteva considerații legate de maniera în care focșănenii au câștigat un meci care se anunța foarte dificil și de implicațiile victoriei!
Înainte de toate este de remarcat siguranța cu care banca tehnică și jucătorii au gestionat jocul pecare l-au stăpânit nelăsând, practic, nici o șansă adversarilor, jucători foarte valoroși, începând cu portarul Pop și încheind cu internaționalul francez Pierre Ragot. Am numit doi jucători exponențiali ai oaspeților. Primul a fost exasperant în 7-8 intervenții în care mingile focșănenilor, foarte bine trase, nu l-au putut depăși, dar transformat apoi în portar vulnerabil de insistența și incisivitatea gazdelor. Al doilea, fulminant, de neoprit în aruncările de la 9 metri, dar nevoit să ia loc pe bancă, stors de duelurile cu apărarea extrem de puternică a CSM Focșani 2007.
A fost de constatat în jocul handbaliștilor pregătiți de Viorel Ciubotaru, Bogdan Voica și Alexandru Ascinte o constanță a jocului la nivel foarte bun în care nu a mai fost loc de sincopele care i-au făcut să piardă până acum meciuri ce păreau câștigate. Mai mult, echipa a terminat meciul în crescento, mărind în ultimele cinci minute diferența de pe tabelă de la 3 la opt goluri, pentru a încheia cu un plus de șapte goluri.
Victoria în fața băimărenilor a fost a determinării, a unei debordante încrederi în sine, a fost a unei echipe echilibrate, cu apărare și atac a căror contribuție a fost la fel de importantă.
În partida cu CS Minaur Baia Mare s-au regăsit orele multe și grele de la antrenamentele care, la rândul lor, relevau că vor urma și rezultate! CSM Focșani 2007 este datoare formidabilului său public să aibă în continuare același tonus de concurs! Echipa își este datoare sieși să continue la nivelul pe care în meciul din Polivalentă, de miercuri seara, a arătat că-l are!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?