Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Handbal juniori – Focșănenii de la CSM 2007 încep mâine, la Tecuci, al doilea turneu de sală!


    Formația de handbal juniori 3 a CSM Focșani 2007 va juca vineri, 2 februarie, și sâmbătă, 3 februarie, la Tecuci, în Sala Lucian Vasilache, în cel de-al doilea turneu de sală al Campionatului Național. În primul meci, tinerii handbaliști pregătiți de Marius Partene, Iulian Neață și Dan Constantin Rusu vor întâlni de la ora 13,00 lidera seriei B, Știința Municipal Bacău iar în cel de-al doilea, tot de la ora 13,00, se vor afla față în față cu gazdele de la CSS Tecuci.
    De la întâlnirea cu băcăuanii, focșănenii nu pot avea mari așteptări pentru că vor juca împotriva unei formații foarte puternice, aflată între favoritele la titlul național. Meciul cu tecucenii va fi însă de altă factură, pentru că va fi între două echipe de forțe relativ egale, rezultatul său putând fi decisiv pentru stabilirea ocupantei locului al doilea în serie. În tur, la Tecuci, au câștigat gazdele, însă oaspeții au acuzat arbitrajul care i-a favorizat copios pe tecuceni și a viciat rezultatul! În al doilea turneu de sală, CSM Focșani 2007 are posibilitatea să se revanșeze pentru înfrângerea de atunci și să-și asigure în mare măsură locul pentru turneul semifinal!
    Pentru aceasta, handbaliștii focșăneni s-au pregătit într-un cantonament montan – și au făcut-o foarte bine, așa cum mi-a spus antrenorul Marius Partene și au jucat, vinerea și sâmbăta trecute, două partide amicale cu LPS Iași (foto), o echipă care le-a pus mari probleme! Scorurile din acele meciuri nu au contat pentru antrenorii focșăneni, aceștia urmărind articularea unor scheme de joc în măsură să facă echipa mai sigură în apărare și mai eficientă în atac. Ulterior, au lucrat cu elevii lor la eliminarea lacunelor constatate și la îmbunătățirea forței de joc. Și să repete, astfel, bune evolușție pe care CSM Focșani 2007 a avut-o în primul tureu de sală, de la Focșani din zilele de 23-26 noiembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?