Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

SUA: Staruri de la Hollywood vor boicota discursul privind Starea Naţiunii cu un discurs paralel


Un grup de vedete de la Hollywood vor organiza luni seara un eveniment paralel discursului privind Starea Națiunii, pe care președintele SUA, Donald Trump, îl va susține marți, potrivit unui anunț postat de actorul Mark Ruffalo pe contul său de Twitter și citat de EFE. Evenimentul intitulat „Discursul popular despre Starea Națiunii” îi va avea ca protagoniști pe regizorul Michael Moore, actrițele Whoopi Goldberg, Rosie Perez și Cynthia Nixon, cântăreții Andra Day și Common, alături de însuși Mark Ruffalo.
Versiunea ”populară” a tradiționalului discurs anual al președintelui va avea loc la New York, a declarat actorul revistei People, și este programată luni seara, înainte de intervenția lui Donald Trump în fața Congresului. În opinia sa, „va fi o ilustrare mai bună a stării Națiunii noastre, bazată pe un punct de vedere mai popular, cel al oamenilor”, a subliniat Mark Ruffalo. Pe contul său de Twitter, actorul s-a declarat „emoționat” în fața acestui eveniment, programat pentru 29 ianuarie și pe care l-a calificat drept „celebrarea unei mișcări de rezistență” împotriva lui Trump.
Potrivit lui Ruffalo, nominalizat la Oscar pentru rolul său din filmul ”Spotlight” (2016), noul discurs reprezintă o formă de „a trasa drumul victoriei în 2018”, referitor la alegerile legislative ce vor avea loc în SUA. Evenimentul este organizat de asociațiile We Stand United, Move On și Stand Up America. În timpul campaniei prezidențiale din 2016, Mark Ruffalo a promis că va accepta să filmeze o scenă nud frontală în viitorul său film, dacă Donald Trump va pierde alegerile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?