Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GRAMMY 2018: Donald Trump Jr. A reacţionat faţă de audiţia din ”Fire and Fury”


Fiul președintelui american Donald Trump a reacționat pe Twitter față de momentul comic în care mai multe staruri ale muzicii, dar și fosta contracandidată la președinție Hillary Clinton au citit fragmente din controversata carte despre primul an la Casa Albă a lui Trump, „Fire and Fury”, scrisă de jurnalistul Michael Wolff, conform Reuters. Rând pe rând, John Legend, Cher, Snoop Dogg și Cardi B au citit pasaje din cartea lui Michael Wolff în cadrul unei scenete înregistrate în prealabil și difuzate cu prilejul galei Grammy. „Nu-mi vine să cred. Chiar așa își trăiește viața?”, s-a întrebat Cardi B după ce a citit un pasaj despre pasiunea lui Trump pentru cheeseburgeri. DJ Khaled a participat și el la audiție, dar nu a lecturat suficient de convingător pentru organizatorul momentului, James Corden.
Audiția surpriză și cea aleasă câștigătoare de Corden a fost cea a fostei adversare a lui Trump din cursa prezidențială, democrata Hillary Clinton, care după numai câteva cuvinte lecturate a fost declarată „garantat” drept viitoarea câștigătoare a premiului Grammy la categoria pentru cel mai bun album vorbit – poezie, audiobook, povești (Best spoken word album), în 2019. „Unul dintre motivele pentru care îi place să mănânce la McDonald’s: Nimeni nu știa că vine iar mâncarea era gata făcută și sigură”, a citit Hillary Clinton din cartea lui Michael Wolff.
Fiul președintelui, Donald Trump Jr. a reacționat pe Twitter: „Lectura unor fragmente dintr-o carte plină de #fakenews la Grammy poate părea un extraordinar premiu de consolare pentru pierderea președinției”. Într-un alt mesaj tweet el a adăugat: „Cu cât Hillary apare mai mult la televizor, cu atât americanii înțeleg cât de extraordinar este că îl au pe @realDonaldTrump la Casa Albă”. Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU, cunoscută pentru pasiunea ei pentru muzica pop, a postat și ea pe Twitter un mesaj în care susține că apariția lui Hillary Clinton „a distrus gala premiilor Grammy”. „Ce rușine!”, a concluzionat ea.
Cartea lui Michael Wolff, „Fire and Fury: Inside the Trump White House”, a devenit instant un bestseller la lansarea de la 5 ianuarie, în special după ce avocații lui Trump au amenințat cu repercusiuni juridice și au făcut tot ce au putut pentru a împiedica publicarea sa. Conținutul cărții, despre care Trump susține că este plină de minciuni, descrie o administrație haotică la Casa Albă, condusă de un președinte complet nepregătit pentru acest rol, care este ajutat de consilieri care îl disprețuiesc. Cartea este bazată pe interviuri cu fostul șef al campaniei electorale a lui Trump, Steve Bannon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?