Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Fotbal – CSM Focșani 2007, la primul amical al anului!


    Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 a parcurs o săptămână din perioada de pregătire la finalul căreia va întâlni, astăzi (sâmbătă), de la ora 11,00, divizionara de Liga a III-a, Sportul Chiscani, pe terenul acesteia. Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au stabilit la antrenamentul de vineri după amiază că vor face deplasarea la Chiscani toți jucătorii din lot cu câteva excepții foarte bine motivate: Pădineanu și Săpunaru s-au accidentat în una dintre ședințele de pregătire iar Salaoru și Duca vor fi la examene la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău. Luni, 29 ianuarie, se va prezenta la echipă și portarul Robert Dogaru, revenit la Focșani din Anglia.
    Cei doi antrenori sunt mulțumiți de modul în care jucătorii răspund la solicitările fizice din perioada de pregătire. În fiecare antrenament după încălzire și alergare pentru anduranță, urmează foarte disputate jocuri cu mingea între două formule de echipă ai căror jucători nu se menajează și nu își menajează nici adversarii. Așa cum se poate observa și din imaginile de la antrenamentul de ieri.
    Pentru miercuri, 31 ianuarie este programat al doilea amical ai iernii, cu Viitorul Curița, pe Milcovul, de principiu ora de începere fiind stabilită pentru ora 15,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?