Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

O elevă de liceu a încercat să-și taie venele după ce s-ar fi certat cu iubitul


    O elevă de la Liceul Pedagogic din Focșani a leșinat, în cursul zilei de luni, în baia unității de învățământ, ea fiind transportată la spital. Directoarea liceului spune că informațiile apărute în mediul online, privind o eventuală tentativă de sinucidere, nu ar fi adevărate. „I-a fost rău ieri unei fete și a leșinat în baie. Noi am chemat SMURD-ul. Au stat cu ea diriginta și o colegă. Au venit părinții și i-au luat bagajele. Am înțeles de la medic că ar fi vorba de o criză a unei boli. Cum să se facă astfel de supoziții (n.r.- referitor la tentativa de sinucidere). Era leșinată și toată lumea era în jurul ei. Ne-am panicat cu toții, dar nu putem face astfel de supoziții. Ce date am eu? I-a venit rău unui copil. Ea tremura. Eu nu am văzut sânge, nimic, doar că tremura. Era cooperantă. A fost și Poliția și a verificat baia. Poliția face cercetări să vadă dacă este altceva decât un leșin. Eu nu am cunoștință de altceva. Mie mi s-a părut o criză de calciu. Fetele țin cură de slăbire, nu mănâncă. Cam atât a fost. Colegii ei s-au alarmat și au făcut tot felul de supoziții”, ne-a spus Felicia Panaite, directoarea Liceului Pedagogic Spiru Haret din Focșani. Aceasta ne-a mai spus că nu are cunoștință ca fata să sufere de vreo decepție în dragoste, așa cum s-a vehiculat, dar dacă se confirmă și o decepție, unitatea de învățământ va veni în sprijinul ei cu consiliere.
    Polițiștii spun, totuși, că eleva ar fi încercat să-și facă rău. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați ieri (luni-n.r.) în jurul orei 14:45 cu privire la faptul că o elevă a unui liceu de pe raza municipiului Focșani ar fi fost găsită inconștientă în incinta unității de învățământ. Din primele verificări, a reieșit faptul că, pe fondul unei discuții avută cu o altă persoană, copila și-ar fi provocat mai multe escoriații minore la nivelul antebrațului. Minora a fost transportată la spital”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.
Potrivit unor surse, după ce s-ar fi certat cu iubitul, eleva ar fi încercat să-și taie venele cu o cheie. Aceasta a fost internată în cadrul secției Pediatrie cu diagnosticul „tentativă de suicid, tulburări de comportament, spasmofilie”. Ieri după amiază, fata a fost externată, cu recomandare pentru evaluare psihiatrică și consiliere psihologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?